Home celebs ‘Demi Lovato zal meteen naar afkickkliniek gaan na ontslag uit het ziekenhuis’

‘Demi Lovato zal meteen naar afkickkliniek gaan na ontslag uit het ziekenhuis’

De zangeres is gelukkig aan de beterende hand.

Demi Lovato is aan de beterhand nadat ze dinsdagavond met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis na een vermoedelijke overdosis heroïne. Diverse Amerikaanse media melden nu dat de 25-jarige zangeres na haar ontslag uit het ziekenhuis meteen in een afkickkliniek opgenomen zal worden.

Dinsdagavond kregen we het vreselijke nieuws te horen dat Demi Lovato (25) opgenomen was in het ziekenhuis na een vermoedelijke overdosis heroïne. Heel wat Hollywoodsterren betuigden via sociale media meteen hun steun, en ook ex-vriend Wilmer Valderrama ging bij de zangeres op bezoek in het ziekenhuis. Hoewel Demi nu aan de beterhand is en de vele steunbetuigingen haar volgens haar woordvoerder deugd doen, zal de weg van herstel nog lang zijn. Zo zou de zangeres na haar ontslag uit het ziekenhuis meteen naar een afkickkliniek vertrekken, waar ze in de goede handen van een team afkickspecialisten terecht zal komen, aldus een bron aan de Amerikaanse nieuwswebsite E! news. Hoewel nog niet precies bekend is welke drugs Demi genomen zou hebben, staan de plannen voor professionele begeleiding dus al wel vast.

Het is trouwens niet de eerste keer dat de zangeres professionele hulp zoekt omwille van haar probleem met verslavende middelen. Op haar negentiende liet ze zich al opnemen in een afkickkliniek om van haar verslaving aan cocaïne, alcohol en pijnstillers af te komen. Over die ervaringen vertelde ze vorig jaar nog openhartig in de documentaire ‘Simply Complicated’. Toen kon ze nog trots vertellen dat ze al enkele jaren weer volledig clean was. Wij en de talloze fans hopen alvast dat ze dat binnenkort weer kan zeggen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.