Home celebs Demi Lovato annuleert de rest van haar tournee na vermoedelijke overdosis

Demi Lovato annuleert de rest van haar tournee na vermoedelijke overdosis

Fans van de zangeres reageren alvast heel begripvol.

Demi Lovato tour. Demi Lovato on stage at the SSE Hydro in Glasgow, after she cancelled her appearances in Birmingham and London earlier this week. Picture date: Wednesday June 13, 2018. See PA story SHOWBIZ Lovato. Photo credit should read: John Linton/PA Wire URN:36985762 + PHOTO NEWS / PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS ! only BELGIUM !

Enkele dagen geleden reageerde Demi Lovato voor het eerst op haar opname in het ziekenhuis. Na haar verblijf zou de zangers onmiddellijk inchecken in een afkickkliniek om te blijven vechten tegen haar verslaving. Om dat te kunnen doen, annuleerde ze dan ook noodgedwongen de rest van haar tournee.

Op 24 juli werd Demi Lovato opgenomen in het ziekenhuis na een vermoedelijke overdosis heroïne. Zo’n twee weken na haar opname reageerde Demi voor het eerst via een bericht op haar Instagramaccount. ‘Ik heb geleerd dat deze ziekte niet iets is wat zal verdwijnen of verminderen met de tijd. Het is iets wat ik moet blijven overwinnen, en dat heb ik nog niet gedaan’, aldus de zangeres.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Focussen op haar gezondheid

Na haar verblijf in het ziekenhuis zou de zangeres zich ook meteen laten opnemen in een afkickkliniek. Een juiste beslissing, want haar omgeving vreest voor haar leven als ze zich niet laat helpen. Gelukkig heeft de brunette ingezien dat ze hulp nodig heeft en zal ze ook alles doen om beter te worden. ‘Ik zal blijven vechten’, klinkt het op Instagram.

Om beter te worden moet ze zich dan ook focussen op haar gezondheid. Om dat voor de volle 100 % te kunnen doen, heeft Demi de rest van haar ‘Tell Me You Love Me’-tournee geannuleerd. Normaal gezien zou de popdiva nog tot dit najaar optreden in Mexico en Zuid-Amerika. Live Nation bevestigde Demi’s beslissing gisteren aan TMZ. ‘We wensen haar nu en in de toekomst het allerbeste, en we hopen haar snel in Zuid-Amerika te zien.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.