https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck verwelkomt tweede kindje

‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck verwelkomt tweede kindje

Daphne was aanvankelijk voor augustus uitgerekend, maar beviel afgelopen donderdag.

Daphne Paelinck
© Eén

Daphne Paelinck (32) heeft zonet op Instagram laten weten dat ze in de zevende hemel is. De ‘Thuis’-actrice is vorige week bevallen van haar tweede kindje, opnieuw een dochtertje. Daphne en haar verloofde Randall maken ook meteen de naam van de kleine spruit bekend.

De zomer start met een grote verrassing voor Daphne. De 32-jarige ‘Thuis’-actrice, die al mama is van Allie (nu bijna 2 jaar), was aanvankelijk voor augustus uitgerekend, maar zette afgelopen donderdag een meisje op de wereld. De kleine spruit kreeg de mooie naam Mae. ‘Donderdag 24 juni om 10.10 besloot jij en enkel jij dat de tijd rijp was’, pent Daphne neer op Instagram bij een sprookjesachtig geboortekaartje. ‘Op 30 weken kwam je gezond en wel ter wereld. Je hebt ons allemaal verrast. Zo klein en al zo sterk. Het leven heeft voor jou iets bijzonders in petto.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Moeilijke verhaallijn

Dat Daphnes zwangerschap deze keer extra bijzonder was, valt niet te betwisten. In ‘Thuis’ was Daphnes personage vorig seizoen namelijk ook zwanger. De echo’s die de actrice op de set bekeek, waren dus van haar eigen dochtertje en dat maakte het net een tikje magischer. Toch kreeg haar moederhart het ook hart te verduren… In de seizoensfinale konden ‘Thuis’-kijkers zien hoe Christine beviel van het sterrenkindje Finn en de gezonde baby Jaan. Geen simpele verhaallijn voor de toen toekomstige mama Daphne.

Lees ook: