Home celebs CUTE: Lauren Conrad toont voor het eerst haar babybuikje

CUTE: Lauren Conrad toont voor het eerst haar babybuikje

De voormalige 'The Hills'-ster kondigde begin deze maand aan dat ze haar eerste kindje verwacht

PHOTO NEWS
Begin deze maand kondigde Lauren Conrad aan dat ze haar eerste kindje verwacht met echtgenoot William Tell. Een eerste foto van haar buikje kon dus niet uitblijven. 

'Gelukkig Nieuwjaar! Ik heb zo het gevoel dat 2017 het beste jaar ooit wordt …'. Met deze woorden en onderstaande foto van een echografie kondigde Lauren Conrad (30) begin deze maand haar eerste zwangerschap aan.

De voormalige realityster – bekend van o.a. 'Laguna Beach' en 'The Hills' – debuteerde gisteren haar babybuikje op de Instagrampagina van haar website en blog LaurenConrad.com en ze ziet er stralend uit! 
 

Lauren leerde echtgenoot William Tell kennen in februari 2012. De 36-jarige Tell was lange tijd singer-songwriter. Zijn nummer 'Just For You' kan je zelfs beluisteren op de soundtrack van 'The Sisterhood of the Traveling Pants'. Ondanks zijn succes koos Tell voor een carrièreswitch. In 2014 studeerde hij af in de rechten.

Datzelfde jaar gaven Conrad en Tell elkaar hun jawoord tijdens een intieme ceremonie aan de Californische kust. 'Het leukste aan getrouwd zijn, vind ik de wetenschap dat ik een partner in het leven heb met wie ik zoveel leuke dingen mag doen. Dromen van de dingen die we over 20 jaar zullen doen, is zó leuk', vertelde Lauren eerder in een interview over haar huwelijk met William. 
 

Ook deze bekende koppen verwachten hun eerste kindje: 


Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.