Home celebs Christina Aguilera promoot nieuw album en toont zich van haar meest vrijgevochten...

Christina Aguilera promoot nieuw album en toont zich van haar meest vrijgevochten kant

'Liberation' is sinds enkele dagen wereldwijd beschikbaar.

‘Liberation’ is de titel van het nieuwe album van Christina Aguilera. En dat zal Instagram geweten hebben. De zangeres teasde de voorbije week haar fans met een aantal onthullende beelden die verwijzen naar de nieuwe plaat. Aguilera is duidelijk van plan om zich tijdens deze comeback van haar meest sensuele en vrijgevochten kant te tonen.

Het kwetsbare meisje dat huilend en gebroken het nummer ‘Hurt’ zong, is niet meer. Christina Aguilera is terug en ze is zelfzekerder en sexyer dan ooit. Vorige maand vuurde ze samen met zangeres Demi Lovato al een flinke dosis girlpower op ons af met het nummer ‘Fall in Line’. En nu is het moment aangebroken dat we haar volledige album kunnen beluisteren.

Om haar fans wat meer inzicht te gunnen in haar gedachten, deelde Christina afgelopen week een aantal posts die telkens de boodschap achter een liedje omschrijven. Over het nummer ‘Dreamers‘ schrijft ze: ‘Deze interlude is een intro voor “Fall in Line”, en laat een groep jonge meisjes vertellen wat hun mantra is voor vrouwelijke onafhankelijkheid en wat ze willen worden wanneer ze later groot zijn. Het omkadert perfect de toon van jeugdige onschuldigheid en grenzeloosheid waar #Liberation om draait.’

De inspirerende captions werden meestal vergezeld door een onthullende foto of een fragment uit een van haar verleidelijke videoclips. Op één foto is ze zelfs zo goed als topless te zien terwijl ze op het strand poseert in een wel erg doorzichtige jurk. Bevrijding en female empowerment zijn duidelijk de kerngedachten achter de comeback van de popzangeres. En dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen. Amen, sister!

#Liberation

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.