Home celebs SAY WHAT: Chris Noth wil nooit meer in de huid van Mr....

SAY WHAT: Chris Noth wil nooit meer in de huid van Mr. Big kruipen en wel om deze reden

Betekent dit dat we naar die derde 'Sex and the City'-film kunnen fluiten?

Mr. Big

Chris Noth, in ons geheugen gegrift als de echtgenoot van Carrie Bradshaw in ‘Sex and the City’, is niet geïnteresseerd om ooit nog zijn rol van Mr. Big te hernemen. Dat vertelde hij recent in Us Weekly.

Bye bye, Big?

Hoewel er al jarenlang (!) geruchten zijn dat de tweede ‘Sex and the City’-film uit 2010 een opvolger krijgt, is Chris Noth (62 intussen) erg duidelijk over de franchise rond Carrie en co. Hij vindt dat het verhaal van ‘SATC’ uitverteld is en zegt klaar te zijn om zich te concentreren op andere projecten.

‘Ik heb het gevoel dat het verhaal verteld is. Ik denk niet dat ik er nog veel aan kan toevoegen. Ik wil andere verhalen vertellen’, vertrouwde hij het Amerikaanse magazine Us Weekly toe.

Volgend jaar zal het twintig (!) jaar geleden zijn sinds de pilootaflevering van ‘SATC’ op de buis verscheen. Begrijpelijk dus dat Noth zijn personage vaarwel wil zeggen.

Moest de derde film er komen, zal Sarah Jessica Parkers personage Carrie Bradshaw het dus zonder Mr. Big moeten stellen. Maar daar zullen de Aidan-fans misschien allesbehalve rouwig om zijn…

Bron: Elite Daily

Nog meer leesvoer over – dare we say it? – de beste serie aller tijden: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.