Home celebs Channing Tatum kiest voor opvallend nieuw kapsel

Channing Tatum kiest voor opvallend nieuw kapsel

Zijn vriendin Jessie J had een aantal jaar terug exact dezelfde coupe.

© photo news

Channing Tatum onderging een serieuze metamorfose. Hij gaat sinds kort door het leven met een volledig nieuwe coupe, maar wij zijn er niet zo wild van.

Vrouwen van over de hele wereld vielen in zwijm toen Channing Tatum zijn kleren uittrok tijdens een sensuele stripact in de ultieme chickflick ‘Magic Mike’. Sindsdien is ChanChan onze favoriete Hollywoodster, samen met Bradley Cooper en Leonardo DiCaprio natuurlijk. Hij kan dansen als de beste, is sportief, is grappig en hij is een supergoede papa voor zijn zesjarig dochtertje Everly. Verpak al die goede eigenschappen in een extreem mooi pakketje, et voilà: je hebt de ideale man.

Liefde bekoelen

We dachten dat niks onze liefde voor hem zou kunnen bekoelen, maar een bezoekje bij de kapper bracht daar toch lichtjes verandering in. Channing liet recent zijn mooie haardos kortwieken. Hij loopt nu rond met een gemillimeterd kopje. Dat is niet nieuws onder de zon en zo zagen we de acteur nog al op ons televisiescherm verschijnen, maar deze keer koos hij ook voor een andere haarkleur… platinablond!

In zijn Instagramstories vroeg hij aan zijn fans met een poll of het een slecht idee was om zijn haar blond te verven. Hij had duidelijk geen zin om te wachten op de uitslag, want hij voegde er onmiddellijk een foto aan toe van zijn nieuwe look. ‘Slechte ideeën zijn mijn ding’, schreef hij al lachend.

Volgens het internet lijkt de acteur nu de tweelingsbroer van Eminem, maar wij dachten onmiddellijk aan iemand anders: zijn huidige vriendin! Jessie J liet een aantal jaar geleden haar haar volledig afscheren voor het goede doel, en dan rockte ze ook een tijdje een hippe, korte, platinablonde coupe. Hopelijk volgt Channing niet in de voetsporen van Brad Pitt, die de absolute meester is in het kopiëren van de haarstijl van zijn vriendinnen. What’s next: lange zwarte lokken zoals de zangeres?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.