Home celebs Channing Tatum in een eenhoornkostuum is het beste wat je vandaag zal...

Channing Tatum in een eenhoornkostuum is het beste wat je vandaag zal zien

Beste. Halloweenoutfit. Ooit.

Photonews
Channing Tatum

Wij zijn er al lang van overtuigd dat Channing Tatum dé perfecte man is, maar voor wie wel nog twijfels had, hebben we het ultieme bewijs gevonden. Voor het Halloweenfeestje van zijn dochter koos de acteur namelijk voor een eenhoornkostuum, en daar zijn uiteraard beelden van!

Jenna Dewan is echt een geluksvogel, want zij mag zichzelf al zo’n acht jaar de vrouw van Channing Tatum noemen. De twee hebben werkelijk een droomhuwelijk en het koppel heeft samen ook een dochtertje.

Happy Halloween!

De ‘Magic Mike’-acteur mag dan al voor zo’n miljoenen vrouwen in blote bast gedanst hebben, hij is een rasechte familieman. Dat heeft hij afgelopen weekend nog maar eens bewezen op het Halloweenfeestje van zijn dochter Everly.

Voor het feestje had hij namelijk een paars eenhoornkostuum (inclusief manen en hoorn in regenboogkleuren) aangetrokken. Zijn vrouw Jenna – die voor een iets subtielere outfit gekozen had – heeft natuurlijk enkele foto’s van haar hubby genomen en ook op Instagram zijn er verschillende kiekjes verschenen. Op zulke momenten zijn we toch dankbaar voor sociale media!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.