Home celebs Van Adele tot Serena Williams: deze celebs zullen morgen hun opwachting maken...

Van Adele tot Serena Williams: deze celebs zullen morgen hun opwachting maken op Harry & Meghans royal wedding

Uiteraard mag ook de volledige cast van 'Suits' morgen niet ontbreken!

PHOTO NEWS

Nu the royal wedding of the year steeds dichterbij komt – nog een nachtje slapen, people! – worden wij steeds benieuwder naar hoe de grote dag van prins Harry (33) en Meghan Markle (36) eruit zal zien. Wat voor soort jurk zal Meghan dragen? Zal haar moeder haar naar het altaar begeleiden? Maar vooral: welke celebs mogen we op het feest verwachten? Wij gokken dat deze lucky bastards alvast hun opwachting zullen maken.

1 / 18
Cara Delevingne
De Spice Girls
Tennisster Serena Williams
Angelina Jolie
George Clooney en Amal Alamuddin
Brits popicoon Elton John
Zangeres Adele
Prins William en z’n gezin
Actrice Priyanka Chopra
Styliste Jessica Mulroney
Ellie Goulding
Modeontwerpster Misha Nonoo
Producer en auteur Lindsay Roth
Pr-manager Violet von Westenholz
Actrice Janina Gavankar
Realityster en it-girl Millie Mackintosh
Actrice Sarah Rafferty
Acteur Patrick J. Adams
Cara Delevingne
Cara Delevingne

In 2016 werd even gespeculeerd dat Cara Delevingne het nieuwe liefje was van prins Harry, maar de twee bleken gewoon goede vrienden. Zo’n goede vrienden zelfs dat de 25-jarige actrice naar verluidt een uitnodiging zou hebben ontvangen voor zijn huwelijk met Meghan Markle.

De Spice Girls
De Spice Girls

Eerlijk? Wij waren toch wat sip toen we hoorden dat Harry en Meghan géén politici zouden uitnodigen op hun bruiloft. Als in: geen Obama’s, geen Theresa May en vooral geen Justin Trudeau.

Waar wij dan wél weer blij van werden, was het moment waarop Mel B in een Amerikaanse talkshow haar mond voorbij praatte en verklapte dat alle vijf leden van de Spice Girls een uitnodiging ontvingen voor the royal wedding of the year.

De Britse prins is al jaren fan van de populaire meisjesband. Meer nog: in november 1997, enkele maanden na de dood van Harry’s moeder Diana, mocht de toen 13-jarige prins zijn idolen ontmoeten op een evenement voor het goede doel in Johannesburg.

Tennisster Serena Williams
Tennisster Serena Williams

Meghan en Serena zijn beste vriendinnen sinds ze elkaar in 2014 tegen het lijf liepen tijdens een voetbalwedstrijd voor het goede doel. ‘We zijn even oud en delen een voorliefde voor pikante sauzen en mode, maar wat ons het meest verbindt, is ons geloof in het overtreffen van verwachtingen, onze eindeloze ambitie’, schreef Markle ooit op haar lifestyleblog The Tig, die intussen offline ging.

Foto via @meghanmarkle
Angelina Jolie
Angelina Jolie

Ook niemand minder dan Angelina Jolie zou de royal wedding vanop de eerste rij mogen meemaken. De 42-jarige actrice werd enkele dagen voor het huwelijk gespot op Heathrow Airport met twee van haar zes kinderen, Shiloh en Knox Jolie-Pitt én meerdere koffers van Louis Vuitton.

Jolie ontmoette Harry’s grootmoeder koningin Elizabeth in 2014 toen ze op Buckingham Palace werd benoemd tot ‘Honorary Dame’. Die titel kreeg ze als beloning voor haar inspanningen voor het buitenlands beleid van Groot-Brittannië en inspanningen om een einde te maken aan seksueel geweld in oorlogsgebieden.

George Clooney en Amal Alamuddin
George Clooney en Amal Alamuddin

Eventjes werd gedacht dat Miguel Perez, de kapper van Mevrouw Clooney Meghans haar zou doen op 19 mei. Maar dat gerucht werd al even snel weer ontkend. Hoe dan ook wisten George en Amal wél een uitnodiging te scoren voor de royal wedding.

Brits popicoon Elton John
Brits popicoon Elton John

De flamboyante Brit droeg zijn hit ‘Candle in the Wind’ op aan Harry’s mama, prinses Diana. Bovendien verzette hij enkele geplande optredens zodat het weekend van 19 mei plots vrij is in zijn agenda. Niet toevallig, denken wij zo. Volgens de laatste berichten zou Elton John een nummer brengen tijdens de huwelijksceremonie in St. George’s Chapel.

Zangeres Adele
Zangeres Adele

Volgens verschillende bronnen maakt Adele het meeste kans om op te treden op Harry en Meghans avondfeest. Op de bruiloft van Kate Middleton en prins William ging die eer naar Ellie Goulding.

Prins William en z’n gezin
Prins William en z’n gezin

Uiteraard mogen ook Harry’s broer William en diens gezin niet ontbreken op de festiviteiten. Samen met 8 andere kinderen zullen prins George (bijna 5) en prinses Charlotte (3) fungeren als bruidskindjes. Baby Louis blijft thuis.

Wanneer Britse royals trouwen, spreekt men niet van getuigen, maar van supportersEind april bevestigde Kensington Palace het gerucht dat William Harry’s supporter zal zijn. Harry was Williams supporter toen die laatste in 2011 in het huwelijksbootje stapte met Kate Middleton. Wie Meghan zal kiezen als supporter, is nog een groot vraagteken.

Foto via @kensingtonroyal
Actrice Priyanka Chopra
Actrice Priyanka Chopra

Markle en Chopra ontmoetten elkaar enkele jaren terug op een diner ter ere van vrouwen in de televisiewereld. Al snel werden de twee beste vriendinnen. Het ultieme bewijs? De Indiaas-Amerikaanse actrice, bij ons vooral bekend als Alex Parrish in ‘Quantico‘, nam het al verschillende keren voor haar bestie op wanneer er tijdens interviews steevast naar Markle werd verwezen als ‘prins Harry’s vriendin’. Zoals hier op de schoot bij Wendy Williams (vanaf 7:50).

Chopra bevestigde een tijdje terug in een interview dat ze aanwezig zal zijn op Meghan en Harry’s huwelijk, maar niet als bruidsmeisje. ‘Ik ben zo blij voor haar en héél excited voor haar grote dag. Ik denk dat de bruiloft niet alleen hun levens zal veranderen, maar ook een significante betekenis heeft voor de wereld die sterke vrouwen als Meghan nodig heeft. Meghan heeft het potentieel om een icoon te worden, dat weet ik zeker.’

Foto via @meghanmarkle
Styliste Jessica Mulroney
Styliste Jessica Mulroney

Jessica is naast de vaste styliste van Canadees president Justin Trudeau en zijn echtgenote Sophie Gregoire-Trudeau ook een van Meghans meest close vriendinnen. De twee leerden elkaar kennen toen de ‘Suits’-actrice voor het eerst naar Toronto verhuisde waar de Amerikaanse advocatenreeks wordt opgenomen. Brian, John en Ivy, de drie kinderen van Mulroney, zullen bruidskindjes zijn op het huwelijk.

Ellie Goulding
Ellie Goulding

De Britse popster is niet alleen kind aan huis bij het Britse hof, ze mocht in 2011 ook de openingsdans verzorgen van Kate Middleton en prins William. Goulding bracht toen een cover van Elton Johns ‘Your Song’. Hoewel de kans klein is dat ze ook op Meghan & Harry’s huwelijk zal optreden, kreeg ze toch een uitnodiging.

Modeontwerpster Misha Nonoo
Modeontwerpster Misha Nonoo

Modeontwerpster Misha Nonoo is al jarenlang een van Meghans beste vriendinnen. Ze werd geboren in Bahrein, maar groeide op in Londen en woont sinds tien jaar in New York. Tot 2016 was ze getrouwd met Alexander Gilkes, een van Harry’s meest close vrienden. Kort nadat Meghan haar prins voor het eerst ontmoette, vertrokken de actrice en haar bestie op vakantie naar Spanje met hun goede vriend Markus Anderson, die ongetwijfeld ook een huwelijksuitnodiging in zijn brievenbus mag verwachten.

Foto via @mishanonoo
Producer en auteur Lindsay Roth
Producer en auteur Lindsay Roth

Lindsay Roth is een van Meghans oudste vriendinnen. Toen Roth in september 2016 in het huwelijksbootje stapte, kreeg Markle de eer haar maid of honor te zijn. Lijkt ons dus dat Meghan bij haar in het krijt staat.

Foto via @meghanmarkle
Pr-manager Violet von Westenholz
Pr-manager Violet von Westenholz

In hun allereerste tv-interview wilde het pasverloofde koppel de identiteit van hun cupido niet onthullen, maar meerdere bronnen hebben intussen bevestigd dat het von Westenholz was die de Britse prins en de ‘Suits’-actrice in de zomer van 2016 op date stuurde. Violet is een jeugdvriendin van Harry die de public relations verzorgt van Ralph Lauren, een designer van wie Meghan vaak kleren draagt.

Foto via @meghanmarklefashion
Actrice Janina Gavankar
Actrice Janina Gavankar

Je kent Gavankar misschien als Luna Garza uit ‘True Blood‘ of Tessa in ‘The Vampire Diaries‘, maar voor Meghan is Janina gewoon een van haar bff’s sinds vijftien jaar.

Foto via @meghanmarkle
Realityster en it-girl Millie Mackintosh
Realityster en it-girl Millie Mackintosh

Misschien niet de meest voor de hand liggende vriendschap, maar Meghan zou sinds 2016 erg close zijn met de Britse it-girl Millie Mackintosh. De twee leerden elkaar kennen kort nadat Meghan haar prins ontmoette en zouden sindsdien onafscheidelijk zijn.

Je kent de 28-jarige Mackintosh misschien wel van de scripted-realityreeks ‘Made in Chelsea’ waarin het reilen en zeilen van de Londense jetset wordt gedocumenteerd. Mackintosh’ goede vriend Spencer Matthews, die ook in de serie te zien was, is sinds vorig jaar de schoonbroer van Pippa Middleton. It’s a small world …

Foto via @milliemackintosh
Actrice Sarah Rafferty
Actrice Sarah Rafferty

Prins Harry’s verloofde is altijd erg close geweest met haar collega’s van ‘Suits’, maar met Sarah Rafferty, aka Harvey Specters secretaresse Donna Paulsen, is ze bijzonder goed bevriend. Op haar Instagrampagina was de afgelopen dagen te zien hoe Rafferty genoot van een citytrip in Parijs, niet toevallig maar een boogscheut van Londen verwijderd.

Acteur Patrick J. Adams
Acteur Patrick J. Adams

Idem voor Patrick J. Adams aka Mike Ross, de verloofde van Meghans personage Rachel Zane uit ‘Suits’. De Canadese acteur, die getrouwd is met ‘Pretty Little Liars’-actrice Troian Bellisario, zal net als Markle niet langer in de advocatenserie te zien zijn, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen goede vrienden kunnen blijven. In november feliciteerde hij Harry en Meghan met hun verloving op Twitter met de woorden: ‘Zijne Koninklijke Hoogheid, u bent een gelukkig man en ik weet dat jullie leven bijzonder vreugdevol, productief en hilarisch zal zijn. Meghan, ik ben zo blij voor jou. Veel liefs’.

Aan zijn jongste Instagramfoto’s te zien, blijkt Adams momenteel ‘toevallig’ in Groot-Brittannië te verblijven. Hmm …

Nog meer Harry & Meghan: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.