Home celebs BREAKING: Beyoncé cancelt Coachella

BREAKING: Beyoncé cancelt Coachella

Belga via WENN
Coachella is echt het festival der festivals. Het heeft alles; de beste acts ter wereld, prachtige muziek, celebs en heel veel mode. Het is een event waar we elk jaar naar uitkijken, al was het maar omwille van de mode en de celebfeestjes. Beyoncé stond dit jaar als een van de headliners op het programma, maar we hebben net doorgekregen dat ze haar optreden gecanceld heeft. 

Toen Beyoncé haar zwangerschap van een tweeling bevestigde, vroegen we ons al af of ze het op haar toekomstige concerten zou kunnen volhouden. Queen Bey pusht haar lichaam wel vaker to the limits, maar nu ze een tweeling verwacht… Haar dokter raadde haar aan om niet meer op te treden.
 

Tegen het doktersadvies in

De zwangere Beyoncé zou normaal gezien op 15 en 22 april de hoofdact zijn, maar om haar doktersadvies op te volgen, cancelt Bey haar Coachella-optreden. Jammer, want haar optreden zou zoals altijd legendarisch geweest zijn. Ze zal wel nog op andere, kleinere festivals optreden. 

Geen vrouwelijke hoofdact sinds 2007
 

Beyoncé heeft nog nooit opgetreden als soloact op Coachella, maar ze is wel al eens bij zus Solange op het podium gesprongen. Voor vrouwen zou haar performance ook een mijlpaal geweest zijn, want er is geen enkele vrouwelijke hoofdact geweest sinds Björk in 2007. What's up with that, Coachella? 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Beyoncé belooft haar fans om in 2018 weer paraat te zijn op het festival. Tussen een bevalling en het opvoeden van drie kinderen door, zal ze waarschijnlijk ook nog eens een album droppen. Nieuwsgierig naar wat volgend jaar brengt voor deze topartieste. 

Naast Beyoncé stonden ook Radiohead en Kendrick Lamar als headliners op het programma. Hun optredens gaan uiteraard gewoon door in beide weekends.

Bekijk hieronder Beyoncés laatste optreden op de Grammy's.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bron: TMZ

LEES MEER:

BEVESTIGD: Beyoncé is opnieuw zwanger

HOERA: de offciële line-up van Coachella 2017 is bekend

FOTO'S: zo verschenen de celebs op de eerste dag van Coachella