Home celebs HOLA: Blake Lively en Ryan Reynolds zijn klaar voor een derde kindje

HOLA: Blake Lively en Ryan Reynolds zijn klaar voor een derde kindje

Het koppel ziet een mini-Ryan wel zitten. Wie niet?!

Blake Lively en Ryan Reynolds hebben altijd al gezegd dat ze dromen van een groot gezin. En het lijkt erop dat baby nummer drie wel eens sneller dan verwacht onderweg kan zijn. Hallo mini-Ryan of mini-Blake!

Het acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds verdient van ons een dikke hashtag #relationshipgoals. Hun liefde voor elkaar spat er gewoon altijd en overal van af. Wanneer ze dan nog eens met hun dochters James en Ines verschijnen, smelt ons hart helemaal.

Het gezin Reynolds bestaat momenteel uit vier leden, maar daar zal waarschijnlijk snel verandering in komen. Dat verklapte een bron dicht bij het koppel aan In Touch Weekly. ‘Blake en Ryan proberen momenteel zwanger te worden van hun derde kindje.’ Van een leuk nieuwtje gesproken!

One happy and big familiy

Blake komt zelf uit een gezin van vijf kinderen. In een eerder interview vertelde de actrice al dat ze graag mama wil zijn van een groot gezin. ‘Mijn broers hebben mijn leven op een goede manier beïnvloedt.’ Dus bij twee kinderen zal het sowieso niet blijven. ‘Ryan houdt van zijn dochters, maar hij en zijn vrouw zouden graag een zoontje hebben. Blake hoopt echt op een mini-Ryan’, vertelde diezelfde bron. Ach ja, wie droomt daar nu niet van?

Het koppel leerde elkaar in 2010 kennen en twee jaar later stapten ze in het huwelijksbootje. In december 2014 verwelkomden ze hun eerste dochter, James, en die kreeg er in september 2016 een zusje Ines bij. Cute!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.