Home Lifestyle Body OH OW: Beyoncé laat nieuwe inkt plaatsen over haar matching trouwtattoo met...

OH OW: Beyoncé laat nieuwe inkt plaatsen over haar matching trouwtattoo met Jay-Z

Trouble in paradise?

Photo News

Beyoncé en Jay-Z kozen niet voor een trouwring, maar lieten allebei het Romeinse symbool voor vier tatoeëren op hun ringvinger. Uit recente foto’s blijkt nu dat Queen B nieuwe inkt liet plaatsen over haar IV. Trouble in paradise?

Het powerkoppel stapte in het huwelijksbootje op 4 april 2008. Diamonds are a girl’s best friend, maar Beyoncé hechtte toch niet zoveel waarde aan een dure trouwring. Ze had liever iets dat haar en haar man voor eeuwig verbond, iets dat je niet kan kwijtspelen. Daarom lieten ze beiden een Romeinse vier tatoeëren op hun ringvinger. Niks is permanenter dan een tattoo.

Vier

Nummer vier heeft een belangrijke betekenis voor het koppel. Zowel zij als Jay-Z verjaren op de vierde van de maand, net als haar mama Tina. De naam van hun eerste dochtertje begint ook met de Romeinse vier: Ivy. Beyoncé noemde haar vierde plaat vier en Jay-Z zijn laatste plaat werd 4.44 getiteld.

Vreemd symbool

Recent postte Beyoncé op haar Instagrampagina enkele foto’s van haar outfit of the day. Ze zoomde in op de details van haar outfit, zoals op een grote ring die ze droeg. Het was echter niet de ring die opviel, maar de tattoo op haar ringvinger. In plaats van de Romeinse IV staat er nu een vreemd symbool. Beyoncé liet duidelijk nieuwe inkt plaatsen over haar trouwtattoo.

Paniek

Wat de nieuwe tekening betekent, is voorlopig onduidelijk. Afhankelijk vanuit welke hoek je het bekijkt, kan het een letter uit een vreemd alfabet zijn: Gurmukhi, Koptisch of Cyrillisch. Het kan ook het symbool voor Ivy’s sterrenbeeld Steenbok of gewoon een golfvlaggetje voorstellen. Toch is er nog geen reden tot paniek. Het symbool kan evengoed een nieuwe ode zijn aan hun huwelijk, namelijk het Arabisch-Indisch cijfer voor vier waarin de letter J horizontaal is verwerkt.

Bedrogen

Wat de cover-uptattoo ook voorstelt, feit is dat het huwelijk van Beyoncé en Jay Z wel wat woelige tijden kende. Jay-Z zou haar namelijk bedrogen hebben. Iets waar Queen B over zingt in haar album ‘Lemonade’ en waar Jay-Z zich voor verontschuldigt in zijn album ‘4.44’. Is dit wraak van B of een nieuwe start voor het koppel? Time will tell…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.