Home celebs Er duikt een bekend gezicht op in ‘Huizenjagers’

Er duikt een bekend gezicht op in ‘Huizenjagers’

Hij speelde 5 jaar mee in 'De Kotmadam', maar is nu bijna onherkenbaar!

© VIER

Een van de makelaars die je deze week ziet in het populaire VIER-programma ‘Huizenjagers’ is een oude bekende. Hij speelde twintig jaar geleden Hugo in ‘De Kotmadam’.

De naam Bert Van Poucke doet waarschijnlijk geen belletje rinkelen, maar onderstaande foto brengt daar ongetwijfeld meteen verandering in.

Bert speelde van 1998 tot 2003 student Hugo in de razend populaire VTM-serie ‘De Kotmadam’. ‘Dat is twintig jaar geleden en ik vrees ook twintig kilo’, lacht Bert. ‘Dat was heel leuk om te doen, ik ben dan ook acteur van opleiding’, vertelt Bert op VIER. ‘Maar na een jaar of vijftien maakte ik de balans op en besefte ik dat ik ook weleens iets anders wilde doen in mijn leven. Daarom stapte ik in de vastgoedsector.’

‘We gaan ons amuseren’

Deze week kunnen we hem na al die tijd dus opnieuw aan het werk zien op televisie, want hij gaat de strijd aan met twee andere makelaars in het VIER-programma ‘Huizenjagers’. Bert is bijna onherkenbaar. De kenmerkende felblonde piekjes maakten plaats voor een donkere coupe en hij draagt nu een bril. ‘We gaan ons amuseren en het zo goed mogelijk proberen doen’, aldus Bert.

‘Huizenjagers’ kan je van maandag tot en met donderdag bekijken om 19.45 uur op VIER.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.