Home celebs 4th of July: zo gezellig was het strandfeestje van Taylor Swift

4th of July: zo gezellig was het strandfeestje van Taylor Swift

Echt ie-der-een was er.

Reporters
Vandaag viert Amerika ‘The 4th of July’, en dat gaat standaard gepaard met een groot feest. Dit jaar heeft Taylor Swift een strandfeestje georganiseerd, en het lijkt wel alsof iedereen er was, inclusief vriendje Tom Hiddleston.

Taylor Swift had haar girl squad uitgenodigd, en die lijkt ondertussen serieus gegroeid te zijn. Zo waren onder anderen Gigi Hadid, Karlie Kloss, Cara Delevigne én Ruby Rose aanwezig. Samen beleefden ze een gezellig dagje op het strand, en de sfeer zat duidelijk goed.
 

Ook het nieuwe lief van Taylor, Tom Hiddleston, was van de partij. Het kersverse koppel is net terug uit Europa. Daar hadden ze duidelijk de tijd van hun leven. Geruchten dat hun relatie fake is, doen volop de ronde, maar daar was niks van te merken.
 

De lovebirds werden al knuffeld in het water gespot, en dat is nog lang niet alles. Tom droeg een T-shirt met het opschrift ‘I heart T.S.’. Bovendien had hij ook een tattoo in de vorm van een hartje met de letter ‘T’ erin op zijn arm.
 

Een strandfeestje vraagt natuurlijk om bikini’s. Die van Taylor Swift was helemaal in thema en was bovendien ook budgetproof. Bij Blake Lively, die ook aanwezig was, zag je duidelijk het groeiende babybuikje.
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.