Home Body & Mind Uitgetest: Bootea 14 Day Teatox

Uitgetest: Bootea 14 Day Teatox

Vanaf deze week test onze Flair webredactie elke week voor jullie een bepaald product of trend voor jullie uit. Eerste in de rij: redactrice Elke, die voor jullie teatox 'Bootea' test.

Ik struggle al jaren met mijn jojogewicht en probeer dan ook om de zoveel tijd, wanneer ik weer volledig gefrustreerd ben, iets nieuws uit om toch weer wat strakker te worden. Detox, de citroensapkuur, … Confession: ik ben gewoon te lui om te sporten. Enter: 'Bootea 14 Day Teatox'. Elke ochtend, en om de dag ook 's avonds een detoxtheetje. Easy peasy, right?

Het doel van Bootea is eigenlijk om je een boost te geven om terug gezond te eten en een actieve levensstijl erop na te houden. Gezond eten, check. Maar een ijsje negeren in het midden van deze hittegolf? Not gonna happen. Teatox is een duur woord om te beschrijven dat je lichaam op een natuurlijke manier ongewenste toxines en afvalstoffen zal afvoeren. Hoe? Door elke ochtend, bij het opstaan, een zakje van de Daytime Cleanse te drinken en om de dag een Bedtime Cleanse, inclusief laxerend effect dat na acht uur begint te werken. Ze raden je dan ook aan om dit te testen op een dag dat je thuis bent, om zo te vermijden dat je onverwachts op een veel te hete trein met drukkende darmen zit. Oh-oohw.

De foto's op de website zien er alvast veelbelovend uit. Maar of dit effect echt behaald kan worden in slechts veertien dagen, ik ben benieuwd… Ik laat je gaandeweg weten of het werkt!

>> UPDATE

We zijn nu bijna één week verder. Toegegeven, ik vind de thee very jummy. Maar ik heb het dan ook eerder voor kruidentheetjes dan voor de fruity varianten. Gigantische verschillen merk ik nog niet. Het laxerende effect na de Bedtime Cleanse is soms wel wat heftig. De details bespaar ik jullie, maar ik kan je wel vertellen dat het effectief na acht uur begint te rommelen. My advice: drink je theetje dus écht vlak voor het slapengaan, en niet een paar uur ervoor. De kans zit er anders wel eens in dat je 's nachts een ongewenst sprintje naar het toilet trekt. De kilo's vliegen er nog niet meteen af, maar dat zal ook te maken hebben met het feit dat ik nogal Miss Nonchalant ben als het aankomt op voedingsplannen en bewegingspatronen. Oops. Enige (voorlopig) merkbare verschil, mijn buik is platter. Toch een klein applausje dan?

Heb jij een fantastisch idee om een keer uit te testen? Laat het ons zeker weten in de comments hieronder!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.