Home Body & Mind Levenslessen van Beyoncé

Levenslessen van Beyoncé

'Who ran the world' in 2013? Beyoncé! Ze zong voor president Obama, trad op tijdens de Super Bowl, stelde haar 'Life is but a dream'- documentaire voor, is de coolste mama van Blue Ivy, vertelde dat ze in 2014 naar België zou komen, én bracht op de valreep nog een nieuwe plaat uit. Queen Bee is zo inspirend! Daarom: 6 levenslessen die we van haar kunnen leren.

Les 1: "Negatieve mensen met kritiek heb je overal. Laat je er niet door van je stuk brengen en blijf staan. Op je twee benen."

Toen Beyoncé optrad tijdens de eedaflegging van president Obama kreeg ze bakken kritiek over zich heen. Ze zou het volkslied geplaybackt hebben en 'dat was een schande' en 'nooit eerder gedaan'. Wat later regelde Beyoncé  een televisieoptreden waarbij ze het volkslied nog eens zong, helemaal live dit keer én a capella. Zijn er nog vragen?, vroeg ze na haar optreden  in de camera, en daarmee snoerde ze alle criticasters de mond.

Les 2: "Vergeet je vrienden niet, zelfs al heb je ze een periode niet gezien. Het zijn die superchicks die je altijd zullen blijven steunen, no matter what."

Tijdens de Super Bowl gaf Beyoncé een ongelofelijk optreden. Ze nodigde zelfs haar twee beste vrienden, Destiny's Child-girls Kelly Rowland en Michelle Williams uit op het podium.

Les 3: "Het is niet omdat sommige mensen onbereikbaar lijken dat ze daarom anders zijn. Ze zijn daarom niet beter of slechter dan jou. Iedereen is gelijk."

Toen haar documentaire 'Life is but a dream' uitkwam, viel op hoe veel Beyoncé over zichzelf vertelde. 'Ik ben een van jullie', ze kon het precies niet genoeg benadrukken.

Les 4: "Beauty comes in all shapes en sizes. Het is niet omdat je zelfs niet in de buurt komt van 'het ideale' dat je daarom minder mooi bent."

Beyoncé stond vorige zomer op gigantische posters van H&M. Toen ze de foto's voor het eerst zag en merkte dat al haar rondingen waren weggefotoshopt, wilde ze niet dat de foto's gedrukt zouden worden. Eerst moest H&M beloven dat ze enkel niet-gefotoshopte foto's zouden gebruiken.

Les 5: "Soms moet je niets zeggen, soms zelfs niets doen. Wacht gewoon tot de tijd rijp is en meestal gebeurt dat wat moet gebeuren vanzelf."

Nog geen maand geleden was er de release van haar nieuwe album. De hele wereld viel compleet uit de lucht. Beyoncé had er in het grootste geheim aan gewerkt en het nieuws van het album sloeg dan ook in als een bom. En met succes! In minder dan een week tijd kreeg het album al platina en op iTunes was het het snelst verkopende album ooit. 

Les 6: "Who run the wirld? Girls! Wij vrouwen kunnen alles, als we het maar hard genoeg willen. "

The Mrs. Carters World Tour is 'a woman's thing'. Op het podium, met veel vrouwen rond zich, heeft Beyoncé de hele wereld weer getoond dat meisjes ook de wereld kunnen 'runnen'.

[VIMEO_24048828]

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.