Home Body & Mind Deze geweldige mama maakt Disneypruiken voor meisjes met kanker

Deze geweldige mama maakt Disneypruiken voor meisjes met kanker

Mother of the Year Award goes to...

Holly Christensen
Holly Christensen, mama van drie en verpleegster, maakt in haar vrije tijd Disneypruiken. Dit doet ze voor jonge meisjes die hun mooie lokken verloren in hun strijd tegen kanker. Elk patiëntje krijgt van haar een pruik van haar favoriete Disneyprinses.

Zo wil Holly deze vechtertjes een hart onder de riem steken. Ze kwam op het idee toen een vriendin te horen kreeg dat haar 2-jarig dochtertje kanker had. Ze wist hoe moeilijk het was voor haar dochtertje om haar blonde lokken te verliezen. Dus besloot ze om voor het meisje een pruik te maken van haar favoriete Disneyprinses Rapunzel.
 

Disneypruiken

Door chemotherapie wordt de huid erg gevoelig. Daarom maakt Holly de pruiken met een heel zachte stof. Je kan het een beetje vergelijken met een gehaakte beanie. De reacties die de verpleegster krijgt op haar project zijn enorm lovend. ‘Je krijgt veel liefde terug van de kinderen en je leert een heleboel mensen kennen die je kan helpen. Het is werkelijk magisch', zei Holly Christensen tegen ABC news.

Dit meisje met kanker 'trouwde' met haar favoriete verpleger. Of wat dacht je van een flashmob als afscheid? Deze jongen mocht dan weer een nummer zingen met zijn idool.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.