Home Body & Mind Boost je zelfvertrouwen: zo gemakkelijk kan het zijn

Boost je zelfvertrouwen: zo gemakkelijk kan het zijn

 
Deze week in Flair: vrouwen over hun complex. Gelukkig hebben zij hun lief om dat complex weg te werken. Waar onze vriendjes al niet goed voor zijn! Maar wat als je geen vriend hebt om je zelfvertrouwen te boosten? Geen paniek! Deze tips do the trick. 

De power pose

Onzeker? Fake it until you make it. Gedraag jezelf alsof je zelfverzekerd bent en je wordt het in een wip. Hou de power pose aan voor twee minuten en wandel vol zelfvertrouwen het restaurant binnen waar je een date hebt.

Papa's kindje

Kinderen die van jongs af aan veel tijd met hun vader doorbrengen, zouden meer zelfvertrouwen hebben. Tijd inhalen dus! Switch je dagje shoppen met de mama voor een gezellige vader-dochteruitstap. Papa is een held (ook zonder zijn creditcard)!

Beauty á nd brains ? Meer kennis vergroot je zelfvertrouwen

Haalt je bad hair day je hele zelfbeeld naar beneden en valt er echt niets aan te doen? Werk dan aan je kennis. Ook zo krijgt je zelfvertrouwen een heuse boost. Wikipedia is je vriend, zo eenvoudig is het.

Surf naar je Facebookprofiel

Naar je eigen profiel surfen om je zelfvertrouwen op te peppen? Het kan! Drie minuten je profiel bekijken, is al voldoende om je eigenwaarde te vergroten. Wees eens narcistisch en bewonder jezelf.

Laat je haar drogen bij de kapper

Haarstylist Marc Townsend merkt dat vrouwen zich anders gedragen als hun haar geföhnd is: hun schouders gaan naar achter en er komt een kleine swing in hun loopje. Over een wonderkapper gesproken!

Draag een bloemenparfum

Kruidige en bloemige geuren zorgen ervoor dat anderen ons een maatje slanker inschatten. En wat prikkelt je zelfvertrouwen meer dan een maatje minder? Handig én makkelijk, zo'n portie zelfvertrouwen uit een flesje.

Even een dip? Kies een tip!

Heb jij genoeg zelfvertrouwen? Doe de test! 

Zelfvertrouwen is écht sexy

6 tips voor meer zelfvertrouwen

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.