Home Body & Mind AHA: deze 9 personen heb je nodig in je leven

AHA: deze 9 personen heb je nodig in je leven

Luister naar hun gouden raad!

Pixabay
We komen heel veel mensen tegen in ons leven. Je leert van hun gênante momenten en positieve ervaringen, en zo word je een betere versie van jezelf. Maar van deze negen personen leer je ongetwijfeld het meest. 

De raadgever 

Dit kunnen verschillende figuren in je dagelijkse leven zijn. Je ouders, een leerkracht of gewoon een vriendin. Meestal zijn die personen ouder dan jij en hebben ze dus meer levenservaring, en die zullen ze graag met je willen delen. Luister goed naar hun gouden raad

via GIPHY

De soulmate

Soms gebeurt het gewoon. Je ontmoet iemand en het lijkt alsof jullie elkaar al jaren kennen. Je voelt je meteen op je gemak en je kan alles kwijt aan hem/haar, want de pinky promise is heilig bij jullie. Zulke mensen geven je een gevoel van vertrouwen. Je kan je gewoon geen leven voorstellen zonder die soulmate aan je zijde.

via GIPHY

De tegenovergestelde

Iemand met een tegenovergesteld karakter helpt je het meest. Ook al botst het vaak, zulke mensen helpen je te groeien en leren je beslissingen te nemen in moeilijke situaties. Zo zie je maar: ruzies zijn er om van te leren. 

via GIPHY

De avonturier 

We leven in een wereld waarin er zo veel mooie plaatsen zijn. En toch zitten we altijd vast in onze eigen routine. Door die vriend kom je op plekken die je anders nooit zou zien. Zo leren we nieuwe ideeën, culturen en activiteiten kennen. Laat de avonturier in je maar los! 

via GIPHY

De vriendelijke buurman

In deze tijd weten velen niet eens wie hun buren zijn. Dat is jammer, want als je goed overeenkomt met je buren, leer je elkaar te vertrouwen. Wie geeft de planten water en de kippen eten wanneer je op vakantie bent? Wie past er al eens op je kinderen? Juist, ja.

via GIPHY

De 100% eerlijke 

Veel vrienden durven niet helemaal eerlijk tegen ons te zijn. Dat is niet zo bij degene die recht voor de raap zijn. Door hen weet je immers dat je kont te dik is in die rok en dat je kookkunsten echt niet zo fantastisch zijn. Daar hou je volgende keer dus rekening mee.

via GIPHY

De positieve

Wanneer je last hebt van je maandagblues, is er altijd die ene vriend die je aan het lachen brengt. Wanneer je het allemaal niet meer ziet zitten, is die vriend er voor goede raad. Zo zie je maar dat er een positieve noot te vinden is in elke negatieve situatie. 

via GIPHY

De verhalenverteller 

Deze personen vertellen graag de vreemdste verhalen. Ze hebben altijd veel te zeggen, en sommige verhalen zijn hilarisch, terwijl andere best wel angstaanjagend kunnen zijn. Maar in elk verhaal zit wel een verborgen levensles. 

via GIPHY

Bron: Power of Positivity/Odyssey

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.