Home Body & Mind 11 dingen die alleen kattenmensen begrijpen

11 dingen die alleen kattenmensen begrijpen

Corbis
Kattenmensen zouden geen moment meer zonder hun allerliefste kat kunnen leven. Katten zijn schattig, lief, maar ook een tikkeltje eigenwijs. Deze elf dingen begrijp je alleen als je een kat hebt!

1.  Haren

Heel je huis ligt vol haren van je kat. Het is dus een echte uitdaging om een outfit te vinden waar geen honderden haren aan plakken.
 

2. Kat + laptop = BFF's

Het is onmogelijk om op je laptop te werken. Katten houden ervan om op het toetsenbord van een laptop te zitten. En hoe vaak je je kat ook probeert weg te duwen, elke keer komt het beestje gewoon terug. This laptop is mine.
 

3. Schrammen

Zelfs al heb je de liefste kat ter wereld, als je ruzie hebt met je kat, zal je er altijd schrammen aan overhouden. Don't mess with the cat.
 

4. Mijn bed

Wil je na een lange dag in je bed kruipen, blijkt dat je kat exact in het midden van je bed is gaan liggen. En de volgende morgen word je wakker omdat je kat op je gezicht ligt.
 

5. Leuker dan mensen

Op sommige dagen wil je liever alleen thuisblijven met je kat. Je kat luistert naar je zonder commentaar te geven, spreekt niet tegen en klaagt nooit. Wat wil je nog meer?
 

6. Dode dieren

Je bent het gewoon om dode muizen of vogels te vinden. No questions asked.
 

7. Knuffels

Op je schoot komen liggen of in je armen kruipen, als je kat er zin in heeft, zijn zo'n liefdevolle momenten zo mooi! Maar je kat loopt natuurlijk ook vaak over je heen alsof je een deel van de meubels bent. Oh sorry, sta ik in de weg?
 

8. Speelgoed

Je hebt dan zo je best gedaan om leuk speelgoed te kopen, maar je kat is totaal niet geïnteresseerd. Je zetels, kasten, stoelen, volle wasmand, tafels, schoenen, afstandsbediening en andere dingen zijn dan wel weer geweldig om mee te spelen (lees: ruïneren).
 

9. Oorlog

Als je je kat bijvoorbeeld naar de dierenarts moet brengen, moet je de reismand bovenhalen. En dan weet je dat je moet beginnen aan een gevecht dat soms uren kan duren om je kat in die mand te krijgen. Zucht.
 

10. Oogjes

Die oogjes… Soms kijkt je kat je aan alsof je z'n grootste vijand bent, en soms smelt je helemaal weg door die puppy eyes.
 

11. Liefde

Hoeveel problemen je kat je soms ook bezorgt, je liefde voor je huisdier is te groot. Wie zou er niet houden van zo'n schattig en fluffy beestje?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.