Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tijdens het online event kan je onder andere een panelgesprek bijwonen tussen onze Happy Ending-auteur Elien, Flairseksuologe Ina en Flo Windey én heel wat leuke prijzen winnen!

Flair Self-Love Soirée 2021: laat je een avondje in de watten leggen en prikkel je zintuigen

De redactie

Op zaterdag 13 februari 2021, niet toevallig Galentine’s Day, organiseren we onze allereerste Flair Self-Love Soirée. Tijdens deze avond kan je in verschillende Instagram Lives op onze Instagrampagina heel wat leuke gesprekken en sessies bijwonen.


We hoeven je ongetwijfeld niet meer te vertellen dat we het alleen thuis zitten meer dan beu zijn. En ook jullie kunnen weleens een andere bezigheid gebruiken dan bananenbrood maken en die duizendste wandeling in de natuur. Daarom dachten we: we organiseren nog eens een event! En nu het fysiek niet kan, doen we het gewoon online.

Ook al kunnen we jullie momenteel niet in levenden lijve ontmoeten, we willen er wél alles aan doen om jullie in deze gekke tijden een verzetje te bezorgen. Daarom organiseren we op zaterdag 13 februari tussen 18u en 21u onze allereerste Flair Self-Love Soirée, een avond vol boeiende gesprekken, gezellige sessies en leuke wedstrijden die volledig in het teken van self-love staat. Én aan het einde van de avond hebben we een primeur voor jullie in petto… We lanceren onze allereerste erotische podcast!

Seksualiteit centraal


Self-love is een enorm breed begrip. Bij Flair is self-love dé topprioriteit. Daarom schenken we graag aandacht aan al zijn facetten. Het betekent jezelf graag zien, lief en niet te streng zijn voor jezelf, alle soorten gedachten en gevoelens omarmen, … en daar hoort ook seksualiteit bij. Omdat het op 13 februari Galentine’s Day is, zullen we in onze eerste Self-Love Soirée focussen op relatie en seksualiteit als uitermate belangrijk onderdeeltje van self-love.

Omdat we dit event speciaal voor jullie organiseren, mogen jullie ook zelf mee beslissen welke onderwerpen er aan bod zullen komen. Stuur daarom hier je vraag in en wie weet wordt ze tijdens het event wel beantwoord door onze Happy Ending-auteur Elien, Flairseksuologe Ina of tv- en radiomaker Flo Windey. Tijdens het event kan je trouwens ook heel wat leuke prijzen winnen.

Happy Ending: onze eerste erotische podcast


Afsluiten doen we ons event met een enorme klepper. Nadat onze beautyredactrice Charlotte je helemaal deed ontspannen, krijgen jullie de eerste aflevering van onze gloednieuwe erotische podcast te horen. We lanceren: Happy Ending, elke week een nieuw erotisch luisterverhaal. We kunnen je alvast vertellen dat het een hete afsluiter van de avond belooft te worden…

Wanneer?


Zaterdag 13 februari van 18u tot 21u

Waar?


Instagram Live op ons Instagramaccount @flairbelgie. We gaan per sessie opnieuw live dus je kan aanpikken wanneer je maar wil!

De planning


18u00

Welkom + panelgesprek met Elien Geboers, Ina Van Ransbeeck en Flo Windey

Waarom is het belangrijk om openlijk over seks te praten met je vriendinnen en je partner? Hoe word je je bewust van je verlangens en leer je die uit te spreken? Wat betekent het om sex positive te zijn? Onze experten leggen het haarfijn uit.

18u45

Smooth talk met Babylon Loveshop

Een pleidooi voor glijmiddel. Samen met met een experte van Babylon Loveshop en seksuologe Ina ontdek je waarom glijmiddel niet alleen nuttig kan zijn.

19u00

Q & A met Ina Van Ransbeeck

Flairseksuologe Ina beantwoordt jullie meest prangende vragen.

19u45

Toy Story met EasyToys

Zin om te spelen maar weet je niet hoe je er aan moet beginnen? Ontdek welke de populairste seksspeeltjes zijn in het gamma van EasyToys en waarom. Nog niet zeker wat jou het ultieme genot zal bezorgen? Seksuologe Ina legt het je uit. Playtime!

20u00

Leren fantaseren

Wie is de vrouw achter de Happy Endings? Hoe schrijf je een erotisch kortverhaal? Waarom is het goed voor je seksleven (alleen of als koppel) om te fantaseren en je in the mood te laten brengen door erotische literatuur, podcasts of filmpjes?

20u45

Set the mood met RainPharma

Tijd voor een self-caremomentje! Beautyredactrice Charlotte gidst je door een sessie relaxatie om je lekker in je vel te voelen.

21u00

Release van onze eerste erotische podcast: Happy Ending.

 

 

Meer info vind je op flairselflovesoiree.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content