https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De debuutroman van Ish voor een prikje bij Flair!

Deze week bij Flair: ‘Hard Hart’ van Ish Ait Hamou voor maar € 4,99 extra

Was je ook zo weg van 'Cécilé'? Of heb je je net nog nooit laten meeslepen door een verhaal van Ish Ait Hamou? Dan is het je kans, want deze week koop je de Flair in pakket met 'Hard Hart' – de debuutroman van Ish – voor slechts € 4,99 extra! 

'Hard Hart' is een betoverend mooi verhaal over ontluikende, zoekende en blijvende liefde, romantisch maar met een zwart randje.

 

Het verhaal:

De jonge Tom Macleigh laat de bedrukte sfeer van zijn ouderlijk huis en de voorspelbaarheid van zijn saaie provinciestadje achter zich om te gaan studeren aan de universiteit van Boston. In de anonimiteit van de grootstad bloeit de teruggetrokken jongeman langzaam open: hij staat op eigen benen, maakt enkele intrigerende nieuwe vrienden en komt in de ban van zijn bloedmooie studiegenote Rachella. Verlegen als hij is, durft Tom haar niet aan te spreken en verliest hij zich in dagdromen. Hij krijgt ook steeds meer af te rekenen met onverklaarbare woedeaanvallen waarin hij het contact met de werkelijkheid compleet verliest. Maar wanneer Rachella een donkere periode doormaakt, blijkt hij toevallig de juiste man op de juiste plaats. Ze groeien gaandeweg naar elkaar toe. Wordt de liefde voor Rachella zijn redding of zijn ondergang? 

 

Cover Hard Hart

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content