Home Acties & Wedstrijden WIN: een Collistar Sun Essentials Pakket t.w.v. € 127,46

WIN: een Collistar Sun Essentials Pakket t.w.v. € 127,46

De zon draait momenteel overuren en daarom is het belangrijk om je huid goed te beschermen.

  Collistar
  © Joost Govers

  It’s getting hot, hot hot. De zon draait momenteel overuren en daarom is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen uv-straling. Omdat wij bij Flair jullie daar maar al te graag bij helpen, geven wij een Collistar Sun Essentials Pakket ter waarde van € 127,46 weg.

  Nu de zon in overvloed aanwezig is, is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen uv-straling. Alleen vergeten veel mensen om zich in te smeren wanneer de zon niet schijnt, want ook als het bewolkt is, komt je huid in contact met schadelijke stralen.

  Uv-straling

  Gedurende de dag – of het nu bewolkt of zonnig is – is er altijd uv-straling aanwezig. Daglicht bevat uva- en uvb-straling, en beide zijn schadelijk voor je huid. Uvb-straling laat je huid verbranden en veroorzaakt roodheid. Uva-straling dringt dan weer dieper door in de huid, zorgt voor de aanmaak van pigment en is verantwoordelijk voor huidveroudering. Verder beschermen de producten van Collistar ook tegen infrarood, vrije radicalen en ozon.

  Lees ook: zoveel zonnecrème moet je dus echt gebruiken

  In de schaduw zitten of een hoed dragen helpt bovendien maar gedeeltelijk. Bepaalde oppervlakten reflecteren de zonnestralen en daarom is het belangrijk om je huid iedere dag te beschermen. Wij willen jullie hier alvast een handje bij helpen en daarom mogen wij enkele pakketjes van vier zonneproducten weggeven.

  Wat zit er in het Collistar Sun Essentials Pakket ?

  • Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt GOLD
  • Ultra-Rapid Supertanning Treatment SPF20
  • Moisturizing Tanning Spray SPF30
  • Magic Drops Face

  WIN WIN WIN

  Wil jij zo’n pakketje wel winnen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en maak alvast wat ruimte vrij in je badkamerkastje. Deelnemen kan nog tot en met 13 augustus 2019, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Lees ook:

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.