Home Acties & Wedstrijden WIN: 5 x een exclusief Xandres for Pink Ribbon T-shirt

WIN: 5 x een exclusief Xandres for Pink Ribbon T-shirt

  Het modelabel Xandres steunt al enkele jaren de vzw Pink Ribbon tegen borstkanker. Elk jaar ontwerpen ze een exclusief kledingstuk waarmee ze extra aandacht vragen voor borstkanker, en dit jaar is dat een T-shirt die wel héél erg goed bij ons past.

  Xandres steunt vrouwen in hun strijd tegen borstkanker en dit willen ze éxtra in de verf zetten met een uniek kledingstuk waarvan € 10 per verkocht T-shirt naar Pink Ribbon gaat. Ze willen vrouwen aanmoedigen zich te informeren hoe je de ziekte kan voorkomen en opsporen.

  Dit jaar ontwierpen ze een exclusief T-shirt met het opschrift ‘Rosé, s’il vous plaît’. Ze gaven het witte T-shirt een unieke twist door de letters in glitter te bedrukken. Voor één T-shirt betaal je zo’n € 69. Wij zijn fan en willen maar al te graag zo’n T-shirt in onze kast!

  WIN WIN WIN

  Wil jij ook niets liever dan dit leuke T-shirt in je kast hebben hangen? Dan hebben wij goed nieuws! Flair mag 5 T-shirts weggeven in maat M t.w.v. € 69. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaande vraag beantwoorden, je gegevens achterlaten en fingers crossed! De wedstrijd loopt van vrijdag 6 oktober tot vrijdag 13 oktober middernacht. Het wedstrijdreglement vind je hier.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.