Home Acties & Wedstrijden WIN: een all-invakantie voor 2 personen naar Turkije met Corendon

WIN: een all-invakantie voor 2 personen naar Turkije met Corendon

Spice up your summer in dit luxueuze hotel aan de Turkse kust

  Spice up your summer in dit luxueuze hotel aan de Turkse kust. Uren zonnebaden en sippen van heerlijke cocktails? Yes, wij houden van Turkije!

  Het hele jaar door is het mogelijk om met Corendon een vakantie naar Turkije te boeken. Corendon vliegt vanuit Brussel naar Antalya en Bodrum. Aan de Egeïsche kust en de Turkse Rivièra biedt Corendon in veel badplaatsen een diversiteit aan accommodaties aan. Van driesterrenappartementen tot vijfsterren-all-inclusiveresorts.

  Een vijfdaagse vakantie inclusief retourticket, transfer en verblijf is op www.corendon.be al te boeken vanaf 149 euro per persoon. Op de bestemming is het mogelijk om bij de reisleider een excursie te boeken, zoals een jeeptour, een boottocht of een Turkse kookcursus.

  Wat kan je winnen?

  1 week all-inverblijf in Spice Hotel & Spa in Antalya, inclusief vluchten en transfer naar het hotel, aangeboden door Corendon.

  Toerismeredactrice Marie Monsieur verbleef 4 dagen in Antalya en zag dat het goed was. Ontdek hier het volledige reisverslag.

  Wedstrijdvraag

  Naar welke Turkse stad kan je een reis winnen?

  A. Antalya

  B. Bodrum

  C. Ankara

  Zo kan je winnen

  Sms VAKANTIE-spatie-je antwoord op de wedstrijdvraag (A, B of C) naar 6644 (€ 1 per verzonden of ontvangen sms) (bijvoorbeeld VAKANTIE C).

  SMS
  Niet in te wisselen tegen contanten, niet reizen tijdens hoogseizoen en vertrekdatum in overleg. De wedstrijd loopt tot en met 26/06/2017, middernacht. Je betaalt € 1 per verzonden of ontvangen sms. Een volledige deelname bestaat uit 4 sms’jes. Max. € 4 per correcte deelname. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Sanoma Media Belgium nv komt op tegen gokverslaving en de financiële gevolgen daarvan. Je kan je telefoonnummer laten blokkeren teneinde elke deelname onmogelijk te maken. Alleen meerderjarigen (vanaf 18 jaar) kunnen deelnemen. Sanoma Media Belgium nv verzoekt ouders om toezicht te houden op hun minderjarige kinderen. Voor meer info over deze wedstrijd en het reglement kan je terecht op de infolijn 015/67 80 05, via games@ringring.be, op www.flair.be of per post naar Sanoma Media Belgium nv, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.