Home Acties & Wedstrijden WIN: een all-invakantie voor 2 personen naar Sardinië met Corendon

WIN: een all-invakantie voor 2 personen naar Sardinië met Corendon

Wie neem jij mee? 🌞

  Wil je zielsgraag op vakantie maar laat je portefeuille het dit jaar helaas niet toe? Dankzij Flair en Corendon ga jij misschien wel op all-invakantie naar Sardinië met je lief, je mama of je beste vriendin.

  Prachtige baaitjes met azuurblauw water, unieke berglandschappen in het binnenland en temperaturen om en bij de 25 à 30 graden: Sardinië staat al een hele tijd hoog op ons lijstje. Meer nog: het Italiaanse eiland behoort tot de zogenaamde ‘Blue Zones‘, de plaatsen op onze wereldbol waar mensen langer en gezonder leven dan waar ook ter wereld. Klinkt als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws! Dankzij Corendon mogen wij één lezeres en haar plus one één week lang naar Sardinië sturen op basis van een all-in in het viersterrenhotel Pedraladda.

  WIN WIN WIN

  Zie jij jezelf al liggen met een cocktail aan het zwembad? Of al snorkelend in één van de vele baaitjes? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en shop alvast een leuke bikini of badpak (alsof je nog een goed excuus nodig had ;-)). Deelnemen kan nog tot en met 21 juni 2019. Klik hier voor het wedstrijdreglement. De reis dient te gebeuren voor eind oktober, maar niet in de maanden juli en augustus. Vluchten inclusief met vertrek vanuit Maastricht Aachen Airport.

  Niet gewonnen? Niet getreurd! Corendon heeft een uitgebreid aanbod aan zonbestemmingen (o.a. 7 Griekse eilanden, Turkije, Spanje, Bulgarije, Italië, Cyprus en Noord-Macedonië) met vertrek vanuit Maastricht en Brussel. Meer info en boeken kan via www.corendon.be.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.