Home Acties & Wedstrijden WIN: tienbeurtenkaart voor trampolinepark SuperJump

WIN: tienbeurtenkaart voor trampolinepark SuperJump

Let's jump!

  Gezellige gourmet, kalkoen met kroketjes, een dessertje bij de bomma… Tijdens de feestdagen laten we ons allemaal een beetje gaan. Wil jij die feestkilo’s weer kwijt, maar heb je geen zin om buiten in de kou te gaan lopen? Wat dacht je van trampolinespringen?

  SuperJump is hét trampolinepark in de Kempen met maar liefst 13 verschillende zones met onder meer het uitdagende Ninja Parcours. Naast jumpen in je eigen tempo kan je er wekelijks terecht voor Workout Classes (fitness op trampolines), Freestyle Jumping (Free Running op trampolines) en MiniJump (jumpen voor de allerkleinsten). Hou je het liever een beetje chill? Dan kan je relaxen in de SuperJump Lounge.

  Wist je dat 10 minuten jumpen net zo intensief is als een halfuur hardlopen? Calorieën verbranden? Check! Je ook nog eens amuseren tijdens je work-out? Dubbel check! Goed nieuws: wij geven 10 tienbeurtenkaarten weg voor de Trampoline WorkOut Classes t.w.v. € 110.

  WIN WIN WIN

  Wil jij kans maken op zo’n tienbeurtenkaart? Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en leg je sportoutfit alvast klaar! De wedstrijd loopt nog tot en met 17 januari, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.