Home Acties & Wedstrijden WIN: de nieuwste limited edition T-shirts van Lor by Laure

WIN: de nieuwste limited edition T-shirts van Lor by Laure

Welke is jouw favoriet? De Marble of PintaLor Tee?

  ‘A woman can never have enough clothes’, zegt men weleens. Jammer genoeg is een kledingbudget meestal niet oneindig… Wat dacht je van een kosteloze aanwinst voor je kleerkast?

  Lor by Laure staat voor ‘Luxurious, Oversized & Relaxed’, en laat dat nu nét zijn hoe wij onze kleding ‘t liefst hebben. Na de witte en de zwarte marble sweaters brengt het Vlaamse kledingmerk nu ook twee limited edition T-shirts op de markt. En jij kan een van onze felbegeerde exemplaren winnen!

  Marble & PintaLor Tee

  Ook voor haar eerste T-shirt-ontwerp hield Laure vast aan de marmertrend. De Marble Tee werd een vuilroze exemplaar met metallic marmerprint. De PintaLor Tee heeft dan weer een velvet opdruk die wat weg heeft van een Picasso-ontwerp. Wij zijn fan!

  WIN WIN WIN

  Wil jij kans maken op een van, deze Twee limited edition T-shirts? Beantwoord dan onderstaande wedstrijdvraag (het antwoord vind je op lorbylaure.be), laat je gegevens achter en kies welke van de twee modelletjes jij graag op de deurmat zou vinden. De wedstrijd loopt tot en met donderdag 6 september 2018. De winnaars worden op vrijdag 7 september 2018 persoonlijk gecontacteerd. Het wedstrijdreglement vind je hier.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.