Home Acties & Wedstrijden WIN: starterkit van Devolo voor razendsnel internet

WIN: starterkit van Devolo voor razendsnel internet

Want surfen kan altijd sneller!

  Kan jij ook niet meer wachten tot Kerstmis? Wij maken het aftellen een beetje leuker met Flairs Grote Adventswedstrijd: van 1 tot 24 december valt er elke dag een nieuwe prijs te winnen. Op 25 december maak je kans om het volledige prijzenpakket te winnen! Vandaag: dLAN 1000 duo+adapter (starterkit).

  Razendsnel internet via het elektriciteitsnetwerk

  dLAN 1000 duo+adapter beschikt over twee multimedia-ethernetpoorten voor smart-tv’s, pc’s, laptops, gameconsoles en netwerkprinters. Dankzij de ingebouwde stekkerdoos gaat er geen enkel stopcontact verloren. Hij zorgt er ook voor dat internet beschikbaar is via elk stopcontact in huis. Dat werkt als volgt: de eerste adapter stopt de gebruiker in een stopcontact dicht bij de internetrouter. Die wordt vervolgens via de meegeleverde kabel verbonden met de router. De tweede adapter is in elk willekeurig stopcontact – van de kelder tot de zolder – te plaatsen. Druk daarna op de twee knopjes om direct te beschikken over snel en stabiel internet bij het gewenste stopcontact.

  De dLAN 1000 duo+ is in de winkel en online verkrijgbaar. Een losse adapter om een netwerk mee uit te breiden kost 54,90 euro. Een praktische starterkit, bestaande uit twee dLAN 1000 duo+-adapters voor het opbouwen van een Powerline-netwerk, is verkrijgbaar voor 99,90 euro. Goed nieuws: jij kan zo’n adapter winnen!

  WIN WIN WIN

  Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot en met 21 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.