Home Acties & Wedstrijden WIN: 10 Spirit One Touch-bruiswatertoestellen van SodaStream

WIN: 10 Spirit One Touch-bruiswatertoestellen van SodaStream

Een duurzaam alternatief voor het plasticafvalprobleem.

  SodaStram Spirit One Touch

  Altijd al zo’n handig bruiswatertoestel van SodaStream in huis willen hebben, maar is het er nog nooit van gekomen? It’s your lucky day, want wij mogen 10 x Spirit One Touch, hun nieuwste automatische bruiswatertoestel, weggeven.

  Mei Plasticvrij ligt nu alweer een tijdje achter on,s maar je kan nog steeds je steentje bijdragen op weg naar een wereld zonder plastic. Te beginnen met wegwerpflessen te vermijden, bijvoorbeeld. ‘Steeds meer consumenten zijn zich bewust van het plasticafvalprobleem en kiezen voor een duurzaam alternatief’, klinkt het bij SodaStream. ‘Net als alle andere SodaStream-toestellen maakt de nieuwe Spirit One Touch wegwerpflessen overbodig.’ Het nieuwste toestel van het bruiswatermerk biedt maar liefst drie bruisniveaus en is verkrijgbaar in een elegant design in pianozwart of puur wit. En jij kan er eentje winnen!

  SodaStream Spirit One Touch

  WIN WIN WIN

  Helemaal klaar om niet alleen zorg te dragen voor je lichaam, maar ook voor het milieu? Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot en met donderdag 28 juni, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.