Home Acties & Wedstrijden WIN: een roze zetel van Sofacompany

WIN: een roze zetel van Sofacompany

  Jippiejajeej, de Nederlandse online meubelwinkel Sofacompany heeft sinds november vorig jaar ook een showroom in België. Ben je op zoek naar een nieuwe, hippe zetel voor in je interieur? Dan kan je dus sinds vorige herfst het mooiste Scandinavisch schoon met je eigen ogen spotten in ‘The Lofthouse’ op het Antwerps Eilandje (Oude Leeuwenrui). Of wat dacht je van een eigen exemplaar in jouw woonkamer? Want wij mogen 2 pink exemplaren van de sofa ‘Iris’ weggeven.

  De Iris van Sofacompany is een sofa met een Scandinavisch karakter. Door de uniek vormgegeven poten komt Iris het beste tot haar recht in een open ruimte. Het ontwerp heeft geen armleuningen, wat het meubel, in combinatie met de gebogen zitting en rugleuning, een open en luchtig voorkomen geeft. Iris is uitgevoerd in de roze stof Andie Rosa. Ontworpen door Malene Lillelund.

  Op zoek naar leuke interieurweetjes? Lees dan zeker dit artikel.

  WIN WIN WIN

  Wil jij deze sofa in jouw interieur doen blinken? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. De wedstrijd loopt nog tot en met maandag 3 juli, middernacht. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.