Home Acties & Wedstrijden WIN: ook deze week een reis voor twee personen met Eliza was...

WIN: ook deze week een reis voor twee personen met Eliza was here

Je tweede kans om een reis te winnen!

  Wij bij Flair zijn dol op reizen, en worden dan ook een beetje jaloers van de prijs bij deze wedstrijd! Wij mogen namelijk acht weken lang acht bijzondere reizen voor twee personen weggeven. Reisorganisatie Eliza was here zorgt voor een uniek vakantieverblijf weg van alle drukte. Vliegtickets zijn geregeld en een huurauto staat voor je klaar.  Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is elke vrijdag meedoen met de reisquiz en een schietgebedje doen, en wie weet, lig jij binnenkort in een hangmatje aan de Griekse of Spaanse kust met een cocktail in je hand, ver weg van de massa!

  Bij Eliza was here staan bijzondere bestemmingen, een unieke ervaring met locals en charmante kleinschalige accommodaties centraal. Elk adresje is een pareltje dat Eliza het liefst aan iedereen wil aanraden. Je krijgt dus gegarandeerd een bijzondere ervaring. Op Eliza’s website boek je eenvoudig zelf je vakantie. Door de zoekfilters te gebruiken zie je direct jouw ideale vakantie.

  De plekjes zijn gelegen ver van het massatoerisme, zodat je helemaal kan opgaan tussen de lokale bevolking. Je vindt er zowel vlieg- als autovakanties. Bij een vliegvakantie is er altijd een huurauto (volledig verzekerd) inbegrepen, zo kan je op je eigen tempo de streek verkennen. Om er zeker van te zijn dat de accomodaties geen valse beschrijving of foto’s aanbieden, gaat Eliza elk jaar op bezoek bij de eigenaars. Zo blijft zij goed op de hoogte van alle nieuwigheden, en jij dus ook. Ontdek het aanbod van Eliza was here.

  WIN WIN WIN

  Om kans te maken op een van de acht reisjes voor 2 personen naar keuze van Eliza was here hoef je enkel deze quiz tot een goed einde te brengen en je gegevens achter te laten. De winnaars worden door ons gecontacteerd. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, elke woensdag is er opnieuw een quiz waarmee je een reis kan winnen. Deze week: een quiz over Portugal! Heel veel succes! De wedstrijd loopt van 17 januari tot 23 januari middernacht! De voorwaarden vind je hier.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.