Home Acties & Wedstrijden WIN: deze zalige pindameter inclusief pindashirt van Mister Kitchen

WIN: deze zalige pindameter inclusief pindashirt van Mister Kitchen

Waar wacht je nog op?

  Ook zo’n fan van de lekkere smaak en de healthy benefits van pindakaas? Lucky you, want wij mogen enkele pindameters van Mister Kitchen weggeven, inclusief 7 unieke smaken én een limited edition pindakaasshirt. Waar wacht je nog op?

  Net als wij zijn de mannen achter Mister Kitchen gek op pindakaas. En dus vond het trio er niet beter op om zelf in de keuken te duiken, op zoek naar nieuwe recepten met meer smaak. Het resultaat: 7 unieke smaken (super crunchy, chocolade, kokos-maple, cranberry-kaneel, karamel-zeezout (beste OOIT!), honing-chili en sinaasappel-rozijn) die wij maar al te graag op onze boterham willen smeren.

  Mister Kitchen roostert speciaal voor ons de beste Argentijnse pinda’s in hun voedzame vliesje en malen ze tot de juiste structuur. De perfecte smeuïgheid komt door duurzame (gecertificeerd), ongeharde palmolie en kokosolie. Het water loopt je spontaan in de mond? Sprint dan snel naar Albert Heijn, want daar liggen de pindakazen van Mister Kitchen in de rekken. Of je neemt gewoon deel aan de wedstrijd hieronder!

  WIN WIN WIN

  Sta jij te popelen om alle smaken van Mister Kitchens pindakaas te ontdekken in een cool pindakaasshirt? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en begin alvast te watertanden. Deelnemen kan nog tot en met woensdag 1 november, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.