Home Acties & Wedstrijden WIN: ruim je kleerkast op met een Marie Kondo-experte

WIN: ruim je kleerkast op met een Marie Kondo-experte

Kan jij een gratis opruimhulp in huis gebruiken?

  Netflix

  Ook een opruimboost gekregen door het grote opruimdossier van Flair, maar kan je wel een beetje hulp gebruiken? Flair geeft een opruimsessie van vijf uur weg met een gespecialiseerde KonMari-experte.

  Zin om net als redactrice Charlotte je volledige kleerkast onder handen te nemen met een professionele opruimcoach? Flair geeft een opruimsessie weg van maar liefst vijf uur met de professionele hulp van Tessy Troubleyn (38). Ze is gecertificeerd KonMari-consultant en volgde haar opleiding bij Media KonMari Inc in Londen, in aanwezigheid van Marie Kondo herself.

  De opruimsessie bestaat uit twee delen en zal gericht zijn op het opruimen van je kleerkast. Na een opstartsessie bij je thuis waarbij Tessy uitleg zal geven, volgt een tweede sessie waarbij jullie samen je kleerkast onder handen nemen.

  WIN WIN WIN

  Klaar om je kleerkast onder handen te nemen? Beantwoord dan snel onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en wie weet krijg jij binnenkort Tessy over de vloer. De wedstrijd loopt tot en met 18 februari 2019. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Lees ook:

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.