Home Acties & Wedstrijden WIN: een gesigneerd exemplaar van Nathalie Meskens’ kookboek ‘Plan Boost’

WIN: een gesigneerd exemplaar van Nathalie Meskens’ kookboek ‘Plan Boost’

Met een persoonlijk tekstje van Nathalie herself!

  Nathalie Meskens
  Flair

  Wij waren vorige week op de boeklaunch van Nathalie Meskens’ kookboek ‘Plan Boost’, en daar signeerde ze een boek voor ons dat wij maar al te graag weggeven aan onze lezeressen! Hoe je kans kan maken op een gesigneerd exemplaar van ‘Plan Boost’? Lees snel verder!

  Plan Boost

  Waarom nu net een kookboek? ‘Omdat eten mijn passie is, omdat ik zelf m’n eetpatroon over een andere boeg gooide en vooral: omdat ik daardoor een enorme boost kreeg. Ik ga bewuster om met voeding, beweeg veel (van een wandeling met honden tot kickboksen…) en voel me sterker/energieker dan ooit. Met een paar kleine aanpassingen in je levensstijl kan je zelf ook aan de slag’, zegt Nathalie. Redactrice Eline mocht ‘Plan Boost’ de afgelopen weken al testen en hier kan je haar verdict lezen. 

  WIN WIN WIN

  Begint het bij jou ook te kriebelen om gezonder te leven én te koken? Goed nieuws, want wij mogen één exemplaar van ‘Plan Boost’ weggeven, gesigneerd door Nathalie herself. Neem hieronder deel aan de wedstrijd, laat je gegevens achter en brand misschien ook een klein kaarsje. De wedstrijd loopt van 27 oktober 2017 tot 3 november 2017. Het wedstrijdreglement vind je hier. Succes! (TIP: je vindt het antwoord in de foto’s hierboven)

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.