Home Acties & Wedstrijden WIN: een fancy nagellakpakket van Faby

WIN: een fancy nagellakpakket van Faby

Met een perfecte manicure kunnen de feestdagen niet meer stuk!

  Kan jij ook niet meer wachten tot Kerstmis? Wij maken het aftellen een beetje leuker met Flairs Grote Adventswedstrijd: van 1 tot 24 december valt er elke dag een nieuwe prijs te winnen. Op 25 december maak je kans om het volledige prijzenpakket te winnen! Vandaag: Faby mini 4 pack uit de Ego collectie.

  Faby zet zijn reis verder in het eigenzinnige universum van vrouwen en lanceert daarbij de Ego collectie. De collectie bevat eindeloos veel mogelijkheden zodat elke persoonlijkheid benadrukt wordt. Want elke vrouw is uniek en verdient een passend kleurtje. Laat die onzekerheden los, het is tijd om aan jezelf te denken!

  Wat zit er in het nagellakpakket?

  Het Faby mini 4 pack uit de Ego collectie is een plezier om te schenken en om te krijgen! Faby zorgt voor het ultieme feestgevoel met o.a. een sprankelend goud en een diep bordeaux rood. Met een perfecte manicure kunnen de feestdagen niet meer stuk!

  • 1 x My Darkness
  • 1 x E-Gold
  • 1 x Unconscious
  • 1 x Vertigo

  WIN WIN WIN

  Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot en met 20 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.