Home Acties & Wedstrijden WIN: een nagellakpakket van de Love OPI Holiday XOXO-collectie

WIN: een nagellakpakket van de Love OPI Holiday XOXO-collectie

Voor elke gelegenheid een ander kleurtje.

  Kan jij ook niet meer wachten tot Kerstmis? Wij maken het aftellen een beetje leuker met Flairs Grote Adventswedstrijd: van 1 tot 24 december valt er elke dag een nieuwe prijs te winnen. Op 25 december maak je kans om het volledige prijzenpakket te winnen! Vandaag: een nagellakpakketje van de LOVE OPI Holiday XOXO Collection.

  In december zijn er heel wat feestgelegenheden: het kerstdiner, een uitbundig feestje of een feestelijke borrel op het werk. Bij elke gelegenheid hoort een passende outfit en uiteraard is nagellak dan het ultieme accessoire om je outfit af te werken. OPI laat je het jaar in stijl afsluiten in flesjes vol geluk met de LOVE OPI Holiday XOXO Collection.

  Wat zit er in het nagellakpakket?

  Het mini-4-pack bestaat uit de 4 populairste kleuren uit de collectie in een handig meeneemformaat, ideaal voor een kleine touch-up! Van klassiek en elegant rood tot schitterend zilver, voor elke gelegenheid een ander kleurtje.

  • 1 x Ornament To Be Together
  • 1 x Coalmates
  • 1 x Holidazed Over You
  • 1 x My Wish List Is You

  WIN WIN WIN

  Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot en met 2 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.