Home Acties & Wedstrijden WIN: 5 x een superzachte ‘Molly’-pyjama van Eskimo

WIN: 5 x een superzachte ‘Molly’-pyjama van Eskimo

Zo ben je hélemaal klaar voor die koude winteravonden!

  Ook nog steeds op zoek naar een warme, mooie én comfy pyjama om de koude herfstavonden door te komen? Look no further, want Eskimo heeft een ruim aanbod aan pyjama’s waarin je zalig kan ontspannen, rusten én slapen. En wij mogen zo’n 5 exemplaren weggeven. Yes!

  Eskimo is een familiebedrijf uit Gent dat al meer dan 100 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van pyjama’s voor de hele familie. De juiste keuze qua nachtkledij geeft je immers de beste garantie op een goede nachtrust. En een uitgeslapen jij is een gelukkige jij!

  Voor elk seizoen heeft Eskimo een ruim aanbod aan pyjama’s waarin je lekker kan ontspannen, rusten en slapen. Ze zijn superzacht en werden gemaakt van natuurlijke materialen. Door de goede pasvorm zijn ze erg comfy en geven ze je voldoende bewegingsvrijheid, want ja: iedereen durft weleens te woelen ‘s nachts. 😉

  Het bedrijf maakt modellen die aangenaam warm zijn in de winter en die fris en luchtig aanvoelen in de zomer. In pyjama de voordeur openen voor onverwacht bezoek? Dat is niet langer een probleem met de exemplaren van Eskimo!

  WIN WIN WIN

  Heb jij ook zin gekregen om in de zetel te kruipen met een pyjama van Eskimo? Dan hebben wij héél goed nieuws! Flair mag namelijk 5 Eskimo-pyjama’s in model ‘Molly’ weggeven (zie foto’s hierboven). Het enige wat je moet doen, is onderstaande vraag beantwoorden, je gegevens en je maat achterlaten en heel hard duimen! De wedstrijd loopt van woensdag 8 november tot 15 november. Het wedstrijdreglement vind je hier.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.