Home Acties & Wedstrijden WIN: een duoticket voor Ladies at the Movies

WIN: een duoticket voor Ladies at the Movies

Elke maand in een ander thematisch kleedje voor nog meer fun!

  Kan jij ook niet meer wachten tot Kerstmis? Wij maken het aftellen een beetje leuker met Flairs Grote Adventswedstrijd: van 1 tot 24 december valt er elke dag een nieuwe prijs te winnen. Op 25 december maak je kans om het volledige prijzenpakket te winnen! Vandaag: een duoticket voor Ladies at the Movies in januari.

  Wie is er nu geen fan van Ladies at the Movies? Een briljant avondje uit met vriendinnen: film en animatie, hapjes en drankjes én… een cadeautje om mee te nemen naar huis. Geef toe: beter kan een avond niet worden. Of toch: want #Ladiesatthemovies zit elke maand in een ander thematisch kleedje voor nog meer fun!

  Jij kan samen met jouw bestie gaan op 9 of 10 januari 2018 in een Kinepolisbioscoop naar keuze. Het thema? Magic! De film die op het programma staat is ‘The Greatest Showman’: een musical met o.a. Hugh Jackman.

  WIN WIN WIN

  Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot en met 22 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.