Home Acties & Wedstrijden WIN: een HP Sprocket New Edition Gift Box

WIN: een HP Sprocket New Edition Gift Box

Om meteen je leukste feestfoto’s uit te printen!

  HP Sprocket
  © HP

  Ben jij ook al he-le-maal in kerststemming? We maken het aftellen naar kerstavond nog een beetje spannender, want tot en met 23 december kan je bij Flair elke dag een geweldige prijs winnen. Wie op 24 december een bezoekje brengt aan onze website, maakt zelfs kans op de volledige prijzenpot! Vandaag: een HP Sprocket New Edition Gift Box.

  Onze smartphone en social media staan vol met foto’s, maar er gaat toch niets boven een leuke herinnering op papier. De mobiele fotoprinter op zakformaat van HP is superhandig. Met de HP Sprocket New Edition kan je zelfs meerdere smartphones tegelijk aansluiten om samen met je vrienden foto’s te printen. Of wat dacht je van een gedeeld fotoalbum van die onvergetelijke reis met vrienden? Via de app kan het allemaal! De foto’s zijn nog scherper met zichtbare details en intensere kleuren en het design is ook helemaal fantastisch. Verkrijgbaar in Luna Pearl, Noir en Blush.

  Wat zit er in de Gift Box t.w.v. € 149?

  • HP Sprocket
  • Hoesje
  • Lichtjesslinger om je foto’s op te hangen

  WIN WIN WIN

  Beantwoord snel onderstaande vraag en laat je gegevens achter. Deelnemen kan nog tot en met 23 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.