Home Acties & Wedstrijden WIN: het boek ‘Mijn slechtste beste vriendin’

WIN: het boek ‘Mijn slechtste beste vriendin’

De roman waarover iedereen spreekt.

  Voormalig hoofdredactrice van Dag Allemaal Ilse Beyers liet na 12 jaar de BV-wereld achter zich. Ze verdiept zich sindsdien in de chicklit. ‘Mijn slechtste beste vriendin’ is haar tweede roman. ‘Mensen die het al gelezen hebben, vinden het ‘Sex and the City’ meets ‘Gossip Girl’,’ zei Ilse in een interview. En jij kan het boek winnen, want wij geven 5 exemplaren weg!

  Chicklit van de bovenste plank

  ‘Mijn slechtste beste vriendin’ gaat over 5 vriendinnen die alles met elkaar delen, vooral veel geheimen (die ze uiteraard doorvertellen). Ze gunnen elkaar niets. Er komt een breekpunt wanneer een van de vrouwen vermoedt dat ze ook haar eigen man met een van hen moet delen. Voor het eerst zeggen de dames wat ze écht denken. Een boek vol wijn, venijn en achterklap.

  Goedele Liekens is alvast fan. ‘Grappig, ontroerend, vaak genadeloos typerend. Elke vrouw zal de complexe relaties, de liefde én de ergernissen tussen de vriendinnen herkennen. Voor de mannen: een boek dat flagrant het verschil etaleert tussen wat vrouwen denken en wat ze luidop uitspreken… doe er je voordeel mee, heren. Alweer een stap in de richting van vrouwen-begrijpen.’

  ‘Mijn slechtste beste vriendin’ van Ilse Beyers, Uitgeverij Vrijdag – € 19,95 – verkrijgbaar in de boekhandel.

  WIN WIN WIN

  Wil jij kans maken op dit heerlijke boek? Beantwoord dan onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. De wedstrijd loopt tot en met vrijdag 1 december middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.