Home Acties & Wedstrijden WIN: het boek ‘Help, ik ben papa’ van Frederik De Swaef

WIN: het boek ‘Help, ik ben papa’ van Frederik De Swaef

  Hoera! Onze hoofdredacteur Frederik De Swaef bundelde zijn heerlijke columns in het boek 'Help, ik ben papa'. En jij kan een exemplaartje winnen!

  Jarenlang ben je gelukkig met z’n tweetjes, en dan komt er een baby in je leven. Een prachtig wonder, maar ééntje dat alles op z’n kop zet.

  Journalist én onze Flairhoofdredacteur Frederik De Swaef schreef er 40 grappige en eerlijke/ontroerende/herkenbare columns over, die hij verzamelde in het boek Help, ik ben papa.Het relaas van 13 maanden ouderschap, tussen de geboorte van zusje en broertje. Daarnaast goot hij zijn ervaringen als kersverse vader in 101 (on)nuttige weetjes over het dagelijks (over)leven met een baby in huis.

  Een hilarisch boek dat elke jonge papa én mama zouden moeten lezen.

  Help, ik ben papa

  Zo kan je winnen

  Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Klik hier voor het wedstrijdreglement. De wedstrijd loopt nog tot en met 7/11/2016.

  De wedstrijd loopt t/m 7/11/2016 om middernacht. De winnaars worden persoonlijk verwi­tigd. Alleen meerderjarigen (vanaf 18 jaar) kunnen deelnemen. Sanoma Media Belgium nv verzoekt ouders om toezicht te houden op hun minderjarige kinderen. Voor meer info over deze wedstrijd en het reglement kan je terecht op de infolijn 015/67 80 05, via flairsec@flair.be, op www.fl air.be of per post naar Sanoma Media Belgium nv, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.