Home Acties & Wedstrijden WIN: een uitgebreid geboorteportret van je mini-me t.w.v. € 1200

WIN: een uitgebreid geboorteportret van je mini-me t.w.v. € 1200

Ben je in verwachting of op zoek naar een uniek cadeau voor je zwangere bestie?

  Geboorteportret Jorgo De Groof

  Op zoek naar een uniek cadeau met de vriendinnengroep voor jullie zwangere bestie? Of ben je zelf zwanger en wil je een mooi aandenken maken voor je kindje? Wij mogen een uitgebreid geboorteportret t.w.v. € 1200 weggeven!

  Ben je in verwachting of op zoek naar een leuk cadeau voor je zwangere beste vriendin, zus of nichtje? Jorgo De Groof van Koesterende Klank maakt geboorteportretten op maat. Je leest een tekst in in de studio of wordt geïnterviewd, daarna gaat Jorgo aan de slag in de montage met muziek en geluidseffecten en ontwerpt hij een hoesje. Een persoonlijker cadeau vinden dan dit? Moeilijk!

  WIN WIN WIN

  Klinkt fantastisch leuk? Wij mogen één superuitgebreid geboorteportret t.w.v. € 1200 weggeven. Willen jij en je partner het verhaal over zwangerschap en geboorte op een unieke manier laten registreren? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe alvast een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot en met maandag 15 januari, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.