Home Acties & Wedstrijden WIN: 1 v.d. 5 boeken ‘From Blog to Brand’ van girlboss Laurentine...

WIN: 1 v.d. 5 boeken ‘From Blog to Brand’ van girlboss Laurentine Van Landeghem

Het succesverhaal van Clouds of Fashion is nu te lezen

  Clouds of Fashion is ondertussen een welbekend fenomeen in de fashionwereld. De 25-jarige oprichtster Laurentine schreef er een boek over dat als doel heeft te inspireren. Ze begon met een blog die binnen een paar jaar een webshop werd, met maar liefst twee winkels en een pop-upwinkel in Knokke. Ook zin gekregen om Laurentines verhaal te lezen? Goed nieuws, want Flair mag 5 exemplaren van ‘From Blog to Brand’ weggeven.

  In haar boek ‘From Blog to Brand’ legt Laurentine uit hoe Clouds of Fashion de afgelopen jaren een begrip werd in de fashionwereld. Ze begon met een blog en nu heeft ze een succesvol modemerk. Maar Clouds of Fashion is niet alleen een modemerk, maar ook een community met zo’n 95K volgers op Instagram. In het boek geeft Laurentine je een kijkje achter de schermen van COF en geeft ze handige tips voor startende ondernemers.

  Je kan het boek kopen in de webshop van Clouds of Fashion, in de boekhandel én in de COF-winkels.

  WIN WIN WIN

  Wil jij ook graag het succesverhaal van Clouds of Fashion lezen? Of begint het te kriebelen om een business op te starten? Dan kunnen wij je helpen! Want Flair mag 5 exemplaren van ‘From Blog to Brand’ weggeven aan onze lezeressen. Yes! Vul onderstaande wedstrijdvraag in, laat je gegevens achter en wie weet, krijg je binnenkort een héél leuk pakje in je brievenbus. De wedstrijd loopt van donderdag 9 november tot 16 november. Het wedstrijdreglement vind je hier.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.