Home Acties & Wedstrijden WIN: een XL borrelpakket van Oil & Vinegar

WIN: een XL borrelpakket van Oil & Vinegar

Tapas por favor!

  Het mooie weer doet ons snakken naar bbq’s en tapas. Niets zo gezellig als samen met vrienden te terrassen met een hapje en een drankje. Het plaatje wordt helemaal compleet met een XL borrelpakket van Oil & Vinegar. Goed nieuws: wij geven 5 pakketten weg!

  Elk toevallig treffen met vrienden, buren of familie wordt in een oogwenk een klein feestje met dit geschenkpakket. Compleet met smakelijke dipsauzen, aioli, tortillachips, grissini en olijven. We want it all! En nog eens prachtig geserveerd op een schaaltje van olijvenhout. Gegarandeerd punten scoren!

  WIN WIN WIN

  Begin je al te watertanden? Wij mogen 5 borrelpakketten weggeven. Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en maak je terras alvast zonneklaar. Deelnemen kan nog tot en met 21/04/2018, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Oil & Vinegar is de absolute autoriteit op het vlak van olijfolie en azijn. Niet alleen in België, maar wereldwijd. Het bedrijf dat in 1999 werd opgericht heeft eigen gaarden, ontwikkelt eigen blends en eigen recepturen. Oil & Vinegar heeft nu meer dan 100 winkels over de hele wereld. Hier vind je naast een uniek assortiment olijfolie en azijn, diverse lokale schatten uit de mediterrane streek. Alles op ambachtelijke wijze gemaakt met pure ingrediënten en aandacht. De lekkerste producten met de mooiste verhalen, van pasta’s tot sauzen, kruiden en zoetigheden. Alles voor food lovers, om cadeau te geven of om samen van te genieten. Kijk voor meer informatie op www.oilvinegar.com

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.