Home Acties & Wedstrijden WIN: een week all-in onder de zon voor twee (t.w.v. € 1000)...

WIN: een week all-in onder de zon voor twee (t.w.v. € 1000) om op te drogen na Rock Werchter

Een hart onder de riem voor de doorweekte Rock Werchter-festivalgangers!

  Belga Image
  Het regent nog steeds pijpenstelen op Rock Werchter. We hebben verdorie te doen met zij die dezer dagen door de drassige Werchterse weien moeten ploeteren. En we dachten… we doen eens lekker zot!

  Liefste, natste Werchteraars, omdat wij zó met jullie te doen hebben, hebben we een kleine attentie voor jullie in petto. Rock Werchter is een prachtig festival, maar omdat het dit jaar letterlijk in het water valt, geven wij een week all-in naar een zonnige bestemming weg voor twee personen… om op te drogen, zeg maar.

  Wat je moet doen? Deel met ons via Instagram jouw natste, zieligste of inventiefste regenfoto vanop de Werchterweien. Je mag hiervoor één foto (!) uploaden op Instagram* met de hashtag #metflairvanbuinaarbuitenland. Wie de leukste, origineelste foto instuurt wint een all-inreis voor twee t.w.v. 1000 euro naar een zonnige (momenteel nog geheime) bestemming tijdens een periode naar keuze.

  Zondagavond is het drassige Rock Werchter afgelopen. Maandagochtend nemen we contact op met de terechte winnaar. Veel succes!

  via GIPHY

  * Lieve vrienden, zorg er alsjeblieft ZEKER voor dat je profiel op openbaar staat. We zouden niet willen dat jullie water naar de zee lopen te dragen.