Home Acties & Wedstrijden WIN: een unieke set van Sofacompany

WIN: een unieke set van Sofacompany

  De succesvolle meubelzaak Sofacompany verlaat na één jaar het pand aan de Oude Leeuwenrui in Antwerpen en opent een gloednieuwe showroom, vlakbij het centrum, aan de Mechelsesteenweg 6. Een ruimte van maar liefst 400 m2 met apart ingerichte woonkamerhoeken en tal van extra mogelijkheden op decoratief vlak. Omcirkel alvast zaterdag 4 november in jullie agenda, want dan zal de GRAND OPENING plaatsvinden en stunten ze met heel wat kortingsacties, een gloednieuwe collectie en een glaasje bubbels (uiteraard!).

  Zie dat je er op tijd bij bent, want de eersten in de rij zullen de grootste korting krijgen op de geselecteerde meubelen. The lucky ones maken ook kans op een leuke goodiebag. Geraak je toch niet op tijd uit je zetel? Iedereen krijgt sowieso een korting van 20% in de showroom op 4 en 5 november.

  Nog beter nieuws: wij mogen alvast een set van Sofacompany weggeven! Sinds kort kan je bij hen jouw eigen droommeubel ontwerpen door het combineren van het model, kleur, knopen en poten. Onze favoriet? De Astha chairs en Ashta Footrest, gepimpt in Velour Dark Green mét gouden pootjes. Jij maakt kans op twee zetels en bijhorende Footrest ter waarde van € 1.137!

  WIN WIN WIN

  Wil jij deze set in jouw interieur doen blinken? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. De wedstrijd loopt nog tot en met zaterdag 4 november, middernacht. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.