Home Acties & Wedstrijden WIN: een marble sweater (black edition) van Lor by Laure

WIN: een marble sweater (black edition) van Lor by Laure

We willen 'm eigenlijk zelf houden...

  Lor by Laure
  Lor by Laure staat voor ‘Luxurious, Oversized & Relaxed’, en laat dat nu nét zijn hoe wij onze sweaters het liefst hebben. Vorig jaar was er al de marble sweater in wit, maar nu is er ook een black edition. Wij mogen zo'n sweater weggeven aan een heel erg lucky bastard!

  Marmer is hot, hot, hot. In je interieur, op de cover van je smartphone en nu ook op je nieuwe favoriete sweater. Laure liet zich voor de print inspireren door een marmeren gebouw dat ze al sinds haar jeugd met zich meedraagt: het marmeren 'droomhuis' tegenover het huis waar ze twintig jaar gewoond heeft.

  Easy like Sunday morning

  Voor de fitting van de sweater ging ze in de kleerkast van haar vriendje neuzen. 'Er is niets zo gezellig en comfortabel als een zondag lekker nietsdoen in de zetel, in zijn sweater', vertelt Laure. 'Deze heb ik dan ook als basis genomen en daarna de nodige aanpassingen gedaan om er een iets modieuzere versie van te maken.' En dat maakt meteen dat de trui door zowel vrouwen als mannen gedragen kan worden!

   

  A post shared by L'or (@lorbylaure) on

  Wil jij zo’n marble sweater van Lor by Laure?

  It’s your lucky day! Wij mogen namelijk één lezer(es) blij maken met zo'n leuke trui. Beantwoord onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. De wedstrijd loopt nog tot en met woensdag 22 maart, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.