https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Acties & Wedstrijden WIN: een goodiebag t.w.v. € 100 van NYX Professional Makeup

WIN: een goodiebag t.w.v. € 100 van NYX Professional Makeup

Het hotste make-upmerk van het moment!

  Instagram: @nyxcosmetics
  Hoera, NYX Professional Makeup opent vandaag zijn derde Belgische winkel! Na Gent en Namen kunnen make-uplovers vanaf nu ook terecht in de winkel aan de Korte Gasthuisstraat in Antwerpen. Om dat te vieren, mogen wij een goodiebag van € 100 verloten onder onze lezeressen.

  Fans van het budgetproof make-upmerk werden al wildenthousiast toen aangekondigd werd dat er begin deze zomer een eerste NYX-winkel in België opende. Dat is met de opening van een tweede Vlaamse shop niet anders!

  WIN WIN WIN

  Wie vandaag niet in de rij wil staan voor de nieuwste NYX-telg, hebben wij goed nieuws. Om de komst van NYX Professional Makeup in Antwerpen te vieren, mogen wij één goodiebag ter waarde van € 100 verloten onder jullie lucky bastards. Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot 14 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
  Klik hier om dit alsnog toe te laten