Home Acties & Wedstrijden WIN: een duoticket voor Bands ‘n’ Bites

WIN: een duoticket voor Bands ‘n’ Bites

Met optredens van Emma Bale en Charlotte!

  Markeer maandag 23 april in je agenda voor een nieuwe editie van het muzikale event Bands ‘n’ Bites. Deze editie is er een met extra girlpower dankzij optredens van Emma Bale en Charlotte.

  Het is heerlijk meezingen met de hits ‘Run’, ‘All I Want’ en ‘Curaçao’ van Emma Bale. De Belgische topartieste verzamelde al meer dan 50 miljoen streams en geeft shows op podia over heel Europa. Ze laat zich onder andere inspireren door Florence + The Machine en Dua Lipa. Vorige zomer ontpopte ze zich op Pukkelpop tot electropopdiva. Deze zomer staat ze op Rock Werchter, maar jij kan haar nu al aan het werk zien.

  Charlotte brengt Franstalige indiepop en omringt zich met getalenteerde producers als Nico D’Avell en R.O. Haar vorige single ‘Pars’ werd meteen uitgeroepen tot Pure Like (coup de coeur). Onlangs bracht ze ook ‘Ta Peau’ uit en Elle Belgique voegde haar toe aan hun ‘Génération Futur(e)’. Op 28 april staat ze op de affiche van Les Nuits 2018. Maar op Bands ‘n’ Bites kan je haar werk al live en gratis ontdekken, want wij geven 10 duotickets weg.

  Je kan trouwens nog meer girlpower verwachten, want het event wordt gehost door Qmusic-dj Jolien Roets.

  Praktisch

  • maandag 23 april om 20u
  • Stanley/Stella – Graanmarkt 2A, Antwerpen

  WIN WIN WIN

  Wil jij erbij zijn? Beantwoord dan snel onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en doe alvast een schietgebedje. De wedstrijd loopt tot en met woensdag 18 april, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.